حماس درباره دیدارها با مقامات ایران درباره اجرای توافق آتش‌بس و دستاورد تاریخی مردم فلسطین بیانیه صادر کرد واکنش شدیداللحن عربستان به پیشنهاد تشکیل فلسطین در خاک سرزمین سعودی فرمانده نیروی دریایی پاکستان از ناوشکن نیروی دریایی ارتش ایران بازدید کرد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه
سرخط خبرها

درگیری شدید میان گروه‌های تروریستی و نیرو‌های ارتش در اطراف حلب

  • کد خبر: ۳۰۲۸۲۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹
درگیری شدید میان گروه‌های تروریستی و نیرو‌های ارتش در اطراف حلب
منابع خبری گزارش دادند که هم اکنون درگیری‌های شدیدی میان گروه‌های تروریستی و نیروهای ارتش در جنوب غرب، غرب و شمال غرب حلب در جریان است.

به گزارش شهرآرانیوز، از رسانه‌های سوری، برخی از یگان‌های ارتش سوریه به منظور آمادگی برای دفاع بهتر از برخی از مقرهای خود در اطراف شهر حلب عقب نشینی کرده‌اند.

ارتش سوریه با همکاری نیروهای محلی در جبهه شمال غرب با ناکام گذاشتن یورش تروریست‌ها به شهرک عندان، ۲۰ تروریست را اسیر کردند.

در جنوب شرق ادلب نیز نیروهای ارتش در محور شهرک ترنبه، حمله گروه‌های تروریستی را دفع و تجمعات و تدارکات آنها را با توپخانه و موشک هدف قرار دادند.

از سوی دیگر گروه‌های تروریستی مدعی ورود به برخی از محله‌های غربی شهر حلب شده‌اند.

جنگنده‌های ارتش سوریه و روسیه تقریبا در همه محورهای غربی حلب، در حال بمباران مواضع تروریست‌ها هستند.

گروه‌های تروریستی تاکنون برای پیشروی از غرب حلب و شکستن خط دفاعی ارتش سوریه، از دو خودرو انتحاری استفاده کرده‌اند.

جنگنده‌های ارتش سوریه کاروان نیرو و تدارکات تروریست‌ها را در شهرک‌های النیرب، سان و شهر ادلب هدف قرار داده‌اند.

شلیک خمپاره و راکت به برخی از محله‌های غربی و مرکزی شهر حلب باعث آتش سوزی در برخی مناطق شده است.

گروه‌های تروریستی در شمال غرب سوریه از بامداد چهارشنبه با عنوان نبرد «جلوگیری از تجاوز» به مواضع ارتش سوریه در جبهه‌های حومه غربی حلب حمله کردند.

این عملیات نظامی تروریست‌ها علیه مواضع ارتش سوریه توافق آتش‌بس منعقده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

حمله گروه‌های تروریستی علیه مواضع ارتش سوریه همزمان با اعلام آتش بس «بنیامین نتانیاهو» در لبنان و تهدید مستقیم او علیه سوریه انجام شد.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه هر از گاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->