ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

طرح‌های برتر مسابقه جوان برتر بریکس معرفی شدند

  • کد خبر: ۳۰۳۲۴۱
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵
طرح‌های برتر مسابقه جوان برتر بریکس معرفی شدند
برندگان هفتمین مسابقه مبتکران جوان کشور‌های عضو گروه بریکس در حاشیه کنگره دانشمندان جوان در دانشگاه علم و صنعت سیریوس روسیه معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح‌های برتر مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های سبز در صنایع مختلف از جمله صنایع شیمیایی، غذایی و کشاورزی بود.

برنده جایزه نخست به انتخاب هیأت داوران بین‌المللی این مسابقه، دانشمند جوانی از کشور برزیل بود.

تیاگو ادویگز استاد دانشگاه فناوری فدرال پارانا برزیل، طرح خود را با هدف حل مشکل دفع زباله‌های ناشی از فرآوری نیشکر ارائه کرده بود.

این محقق در طرح خود، پیشنهاد استفاده از مواد جامد و مایع را برای تولید سوخت با بکارگیری مخلوط متان و هیدوژن ارائه کرده است.

جایزه دوم این مسابقه به پروژه پروفسور یوان وو از دانشگاه علم و صنعت چین رسید.

این طرح، توسعه یک ماده جدید است که می‌تواند در صنعت لاستیک استفاده شود. این فناوری جدید، استفاده از اکسید روی را در تولید محصولات لاستیکی از جمله لاستیک کاهش می‌دهد و این محصولات را دوستدار محیط زیست می‌کند.

طرح دیمیتری شادرین روسی از موسسه علم و فناوری اسکولکوونیز مقام سوم را به خود اختصاص داد. این محقق پروژه‌ای را برای یک سیستم دیجیتال هشدار آتش سوزی بر اساس یک شبکه جغرافیایی به روز شده، داده‌های پیش بینی آب و هوا و اطلاعات آتش سوزی‌های قبلی که توسط هوش مصنوعی پردازش شده بود، ارائه کرد. فرض بر این است که دقت چنین مدلی می‌تواند به ۸۵ درصد برسد.

بخش جداگانه‌ای از این مسابقه به انتخاب مطالعات "پالادیوم در فناوری‌های آینده" اختصاص داشت. برنده این بخش ویژه، شین کای از دانشگاه تونگجی شانگهای چین بود. این محقق نمونه‌های جدیدی از نانو پودر‌های حاوی پالادیوم را ارائه کرد. فرض بر این است که استفاده از این کاتالیزور‌ها در بخش انرژی، آن را برای استفاده انبوه کارآمدتر و قابل دسترس‌تر می‌کند.

چهارمین کنگره دانشمندان جوان هفتم تا نهم آذر ۱۴۰۳ در منطقه فدرال سیریوس روسیه برگزار شد. بنا بر اعلام برگزارکنندگان، بیش از هفت هزار نفر از ۴۰ کشور در این رویداد سه روزه شرکت کردند.

در حاشیه این رویداد، انجمن دانشمندان جوان کشور‌های عضو گروه بریکس برگزار شد.

درباره گروه اقتصاد‌ی بریکس

گروه اقتصاد‌های نوظهور سال ۲۰۰۶ میلادی، در حاشیه شصت و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک پایه‌گذاری شد. در آن زمان، وزیران امور خارجه روسیه، برزیل و چین و وزیر دفاع هند یک نشست ویژه جداگانه برای توافق بر سر توسعه همکاری‌های متنوع در یک چارچوب چهارجانبه را بررسی کردند.

نخستین اجلاس سران این گروه در سال ۲۰۰۹ میلادی در یکاترینبورگ روسیه برگزار شد که آنها در بیانیه مشترک نهایی، توافق کردند که گفت‌و‌گو‌ها و همکاری‌های منسجم، فعال، عمل‌گرا، باز و شفاف را نه تنها به نفع کشور‌های در حال توسعه و بازار‌های نوظهور، بلکه برای ایجاد نظم جهانی هماهنگ که صلح پایدار و مشترک را تضمین می‌کند، توسعه دهند.

در آن زمان، از این گروه، به عنوان بریک (BRIC) (متشکل از حروف نخست اسامی کشور‌های برزیل، روسیه، هند و چین) یاد شد.

با پیوستن جمهوری آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۱، حرف س - "S" – (ابتدای نام South Africa) به "بریک" اضافه شد.

در اجلاس سران بریکس در آفریقای جنوبی در تابستان ۱۴۰۲، سیریل رامافوزا رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که اعضای این گروه (متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) تصمیم گرفته‌اند از آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات برای عضویت کامل بریکس دعوت کنند.

کشور روسیه به عنوان رئیس دوره‌ای گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ حدود ۲۵۰ رویداد را در این چارچوب برنامه ریزی کرده است. مهمترین رویداد، اجلاس سران گروه بریکس بود که اول تا سوم آبان ۱۴۰۳ با حضور سران کشور‌های عضو و دوست بریکس از جمله دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در کازان روسیه برگزار شد.

کشور برزیل در سال ۲۰۲۵، ریاست دوره‌ای گروه بریکس را برعهده دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->