بازیگر تاسیان مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شود + زمان پخش آل پاچینو در فیلم آئین، به مبارزه با شیطان می‌رود صحبت‌های وزیر فرهنگ در حاشیه افتتاح غرفه عراق در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران فصل جدید برنامه «توفیق» با موضوع خادمان امام رضا(ع) + زمان پخش همه چیز درباره سریال یزدان + زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان رضا قاسم‌نژاد، سرپرست پخش شبکه یک سیما شد علت اکران نشدن فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» چه بود؟ برنامه‌های رادیو به‌مناسبت سالروز ولادت امام‌رضا(ع) + زمان پخش علی مصفا با فیلم سینمایی «فیگور» در راه سینما + زمان اکران آغازبه‌کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رقابت مستند ایرانی اوزاک یوللار در جشنواره سیدنی راوی عشق و عرفان | درباره محمود فرشچیان که خالق دو اثر مشهور «ضامن آهو» است صوت | دانلود آهنگ مشترک محسن چاوشی و حسین صفا با نام زندان‌بان+ متن دورخیز فیلم نوآ بامباک، برای اسکار رفاقت دانش‌آموزان خراسانی در رقابت‌های هنری | نگاهی به جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان خراسان رضوی در حسرت گنجی که داریم | چرا در نمایش و بازنمایی ظرفیت‌های رضوی ناموفق هستیم؟ رویکرد منتقدان دانشگاهی محافظه کارانه است | نگاهی به وضعیت نقد ادبی در ایران در میان فرصت و هزینه | ناشران مشهدی از کم‌وکیف حضور در نمایشگاه کتاب تهران می‌گویند
سرخط خبرها

اولین مجری هوش مصنوعی در برنامه تلویزیونی «هوشت با منه؟!»

  • کد خبر: ۳۰۳۳۷۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
اولین مجری هوش مصنوعی در برنامه تلویزیونی «هوشت با منه؟!»
مجری برنامه «هوشت با منه؟!»، هدف از تولید این برنامه را آگاهی عمومی درباره هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در زندگی روزمره دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، «هوشت با منه؟» نام یکی از برنامه‌های گفتگومحور این شبکه رادیویی است که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی تولید می‌شود. این برنامه به بررسی موضوعات مختلف روز می‌پردازد و به نوعی تعامل میان انسان و هوش مصنوعی را به نمایش می‌گذارد.

امیر اکبری ـ مجری و تهیه‌کننده این برنامه ـ درباره کاربرد هوش مصنوعی در برنامه‌سازی به ایسنا توضیح داد: هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در صنعت رادیو به کار گرفته می‌شود. این فناوری می‌تواند به تولید محتوا، تحلیل داده‌ها و بهبود تجربه شنوندگان کمک کند. این برنامه هم یکی از اولین برنامه‌های رادیویی است که مجری آن یک هوش مصنوعی است. این برنامه به صورت گفتگومحور طراحی شده و به بررسی موضوعات مختلف روز می‌پردازد. مجری اصلی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به گفت‌و‌گو با شنوندگان می‌پردازد و صدای او نیز به کمک هوش مصنوعی تولید می‌شود.

وی ادامه داد: در برنامه «هوشت با منه»، ما به دنیای جذاب هوش مصنوعی سفر می‌کنیم و با شخصیتی به نام «هوشنگ» آشنا می‌شویم. هوشنگ، یک هوش مصنوعی پیشرفته است که به سوالات مجری برنامه درباره موضوعات مختلف پاسخ می‌دهد. در این برنامه، مجری با طرح سوالات متنوع از هوشنگ، به بررسی کاربرد‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی در زندگی روزمره و صنعت رسانه می‌پردازد.

این تهیه‌کننده هدف از تولید این برنامه را آگاهی عمومی درباره هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در زندگی روزمره معرفی کرد و بیان کرد: ما سعی داریم این اطلاعات را به شیوه‌ای سرگرم‌کننده و با فضایی طنزآمیز ارائه دهیم. چرا که معتقدیم یادگیری باید لذت‌بخش باشد.

اکبری با تاکید به اهمیت انتخاب موضوع این برنامه گفت:انتخاب موضوعات مرتبط و به‌روز باعث می‌شود که مخاطبان با چالش‌ها و فرصت‌های جدیدی که هوش مصنوعی به وجود می‌آورد، آشنا شوند.

اکبری درباره چالش‌های این برنامه اظهار کرد، یکی از چالش‌های اصلی، مسائل اخلاقی و اجتماعی مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی است. ما سعی داریم تا مخاطبان را به تفکر انتقادی درباره این موضوعات تشویق کنیم، اما در عین حال، این گفت‌و‌گو‌ها را با طنز و شوخی همراه کنیم تا سنگینی بحث کاهش یابد. از سویی به موضوعات روز و مرتبط با هوش مصنوعی، از کاربرد‌های آن در پزشکی و آموزش گرفته تا تأثیرات اجتماعی و اخلاقی آن می‌پردازیم. اما هر کدام از این موضوعات را با یک چاشنی طنز بررسی می‌کنیم تا مخاطبان به راحتی با آنها ارتباط برقرار کنند.

مجری این برنامه در پایان گفت: من امیدوارم که مخاطبان با شنیدن برنامه «هوشت با منه»، نه تنها با هوش مصنوعی آشنا شوند، بلکه لحظات خوشی را تجربه کنند و به این نتیجه برسند که یادگیری می‌تواند همزمان جدی و سرگرم‌کننده باشد.

«هوشت با منه؟!» روز‌های شنبه دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۲۰و ۴۵ دقیقه به تهیه کنندگی امیر اکبری و اجرای هوش مصنوعی از رادیو صبا پخش می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->