ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴)+فیلم نگاهی به راهکارهای تاب‌آوری در شرایط بحران و استرس زا چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد
سرخط خبرها

وضعیت بیمه خدمات دندانپزشکی در کشور چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۰۳۲۶۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
وضعیت بیمه خدمات دندانپزشکی در کشور چگونه است؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: پوشش خدمات دندانپزشکی همچنان به صورت محدود ارائه می‌شود و دولت در این حوزه برنامه‌ریزی جامع و مدونی انجام نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا سید معلمی، درباره وضعیت بیمه خدمات دندانپزشکی گفت: در سال ۱۴۰۱، تعدادی از خدمات دندانپزشکی، شامل ۷ ردیف خدمتی، با هماهنگی شورای عالی بیمه تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفت. با این حال، محدودیت‌هایی از سوی بیمه‌ها اعمال شده است که اجرای این خدمات را محدود می‌کند. رفع محدودیت‌های بیمه‌های پایه برای ارائه خدمات دندانپزشکی ضروری است. در حال حاضر، برخی خدمات دندانپزشکی نظیر معاینه، جرم‌گیری و کشیدن دندان که از سال‌های گذشته تحت پوشش بیمه بودند، کفایت نیاز‌های پزشکی مردم را نمی‌کند؛ چرا که این خدمات در رده آخر اقدامات درمانی قرار دارند.

وی با اشاره به تفاوت عملکرد بیمه‌ها افزود: بیمه نیرو‌های مسلح در این زمینه عملکرد مناسبی داشته و محدودیتی اعمال نکرده است. اما بیمه سلامت محدودیت سنی از ۶ تا ۱۸ سالگی را اعمال کرده و بیمه تأمین اجتماعی علاوه بر محدودیت سنی، محدودیت دندانی نیز دارد؛ به این صورت که فقط دندان‌های شش و آن هم در محدوده زمانی ۶ سالگی تا دو سال پس از رویش، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

معلمی افزود: نیاز اصلی، پوشش خدمات پیشگیرانه و مراقبتی نظیر ترمیم دندان‌ها است. برای اجرای جدی این خدمات، تقویت مالی و اعتباری بیمه‌ها ضروری است تا بتوانند پوشش گسترده‌تری ارائه دهند. خدمات شیار پوش دندان‌ها، که برای دندان‌های شش و هفت در محدوده سنی ۶ تا ۱۴ سال قرار دارد، نیز گسترش یافته است. با این حال، برای اجرای مؤثر این خدمات، حمایت جدی بیمه‌ها مورد نیاز است. خدمات دندانپزشکی به‌ویژه ترمیم و پیشگیری، در رده اول نیاز‌های درمانی مردم قرار دارد و سایر خدمات درمانی در اولویت دوم هستند.

برنامه دولت برای بیمه تکمیلی خدمات دندانپزشکی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای پوشش بیمه تکمیلی، اظهار کرد: دولت برنامه مشخصی برای ارائه بیمه تکمیلی خدمات دندانپزشکی ندارد. در حال حاضر، برنامه‌های مرتبط با بیمه تکمیلی بیشتر توسط سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف، چه دولتی و چه غیردولتی، اجرا می‌شود. اما سیاست کلی دولت در این زمینه شامل اقدام مشخصی در حوزه بیمه‌های تکمیلی نیست. پوشش خدمات دندانپزشکی همچنان به صورت محدود و با اتکا به ابتکارات نهاد‌های مختلف ارائه می‌شود و دولت در این حوزه برنامه‌ریزی جامع و مدونی انجام نداده است.

اهمیت اقدامات بهداشتی مدارس در کاهش پوسیدگی دندان

سرپرست سابق دفتر سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت درباره وضعیت پوسیدگی دندان در مدارس گفت: وضعیت پوسیدگی در گروه سنی ۱۲ ساله‌ها، که شاخص جهانی برای بررسی وضعیت سلامت دهان است، در ایران نسبتاً خوب است، اما هنوز به سطح مطلوب نرسیده‌ایم و باید برای کاهش این میزان تلاش کنیم. برنامه پیمایش ملی سلامت دهان آغاز شده و قرار است نتایج آن به زودی اعلام شود. این پیمایش وضعیت جدید پوسیدگی دندان در کودکان، به‌ویژه گروه سنی ۱۲ ساله‌ها، را مشخص می‌کند.

معلمی همچنین تاکید کرد: اقدامات و مداخلات بهداشتی به‌ویژه در سطح مدارس برای کاهش میزان پوسیدگی ضروری است. اگر این اقدامات به دقت انجام شوند، می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی در کاهش پوسیدگی دندان داشته باشند. برنامه‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان بلندمدت هستند و نتایج آنها در آینده مشخص خواهد شد. اجرای دقیق و مستمر این طرح‌ها برای بهبود وضعیت سلامت دهان ضروری است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->