نباید بگذاریم نا امیدی در دل دانشجویان شکل بگیرد کشته شدن ۶ اسیر صهیونیست در غزه توسط ارتش رژیم اشغالگر شهادت یک اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی تاخیر در انجام ۲ پرواز هواپیمایی «کیش ایر» از مشهد فرستاده ویژه ترامپ برای اسرای صهیونیست عراقچی: برگزاری اجلاس اکو در مشهد گامی در جهت دیپلماسی استانی بود حمله صهیونیست‌ها به چادر‌های آوارگان فلسطینی در غزه| ۱۷ نفر شهید و ده‌ها تن زخمی شدند (۱۴ آذر ۱۴۰۳) مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی منصوب شد بیش از ۳۰۰ تروریست در حومه حماه کشته شدند (۱۴ آذر ۱۴۰۳) اشغالگران به هدف قراردادن محل حضور اسرای صهیونیست در غزه اذعان کردند مخالفت حزب حاکم کره جنوبی با استیضاح رئیس جمهور دستورالعمل دولت برای خاموشی تجهیزات گرمایشی اماکن دولتی در آخر هفته آمریکا معافیت عراق برای واردات برق از ایران را تمدید کرد برگزاری سومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌زهرا (س) با حضور رهبر انقلاب + فیلم (۱۴ آذر ۱۴۰۳) پزشکیان: مصمم به گسترش همکاری‌های خود با چین و روسیه هستیم اسامی منظم‌ترین نمایندگان مجلس منتشر شد (۱۴ آذر ۱۴۰۳) معاون بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری با مفتی اعظم روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: حفظ نظم عمومی، شرط مطالبه‌گری در عرصه اجتماعی است روسیه فاش کرد: رد پای اوکراین در تشدید تنش‌های سوریه تلاش ارتش سوریه به منظور حفظ امنیت در استان درعا نجات دانشجویان آکادمی حلب توسط ارتش سوریه (۱۴ آذر ۱۴۰۳) افشاگری «میدل ایست آی» از ۷۵ سال تجاوز هدفمند سربازان صهیونیست علیه زنان فلسطینی هلاکت ۱۶۰۰ عضو گروه تروریستی تحریرالشام در سوریه طی یک هفته اخیر رئیس‌جمهور ۱۵ عضو حقوقی و حقیقی هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی را منصوب کرد وزیر دفاع کره جنوبی استعفا کرد ایران و چین بر تأثیر توسعه همکاری‌های دو کشور در صلح و امنیت منطقه تأکید کردند بررسی ۲۹ لایحه اولویت‌دار دولت در مجلس با محوریت مسائل معیشتی مهاجرانی: وزیر میراث فرهنگی درخصوص قانون عفاف و حجاب، نگرانی‌ها و چالش‌هایی را عنوان کرده است
سرخط خبرها

سکوت بایدن درباره شرایط حکومت نظامی در کره جنوبی

  • کد خبر: ۳۰۳۶۶۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
سکوت بایدن درباره شرایط حکومت نظامی در کره جنوبی
جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در آنگولا به سر می‌برد، در پی اعلام حکومت نظامی در کره جنوبی و پس از اطلاع از این تحولات، از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی از ارائه توضیح در خصوص وقایع کره جنوبی خودداری کرد و گفت که وی هنوز به طور کامل در جریان تحولات نیست.

بایدن پس از ایراد سخنرانی در موزه ملی برده داری در آنگولا، در پاسخ به سوالی درباره تحولات کره جنوبی به خبرنگاران گفت: «من تازه در جریان تحولات قرار گرفته‌ام.»

شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: با توجه به این شرایط فوق‌العاده و اتحاد نزدیک بین آمریکا و کره جنوبی، برخی مقامات در داخل دولت آمریکا از سکوت بایدن ابراز تعجب کرده‌اند.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا به سی ان ان گفت که سکوت دولت آمریکا "بسیار وحشتناک" است. با این حال، وی خاطرنشان کرد که غافلگیری می‌تواند عاملی در تاخیر در ارتباطات باشد.

سی ان ان ادامه داد: به نظر می‌رسد بسیاری در دولت بایدن از تحولات غافلگیر شده‌اند. یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا گفت: "ما به طور جدی نگران تحولات، هستیم. "

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در پی تحولات در کره جنوبی و اعلام حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور این کشور اعلام کرد: ایالات متحده آمریکا از اقدام رئیس جمهور کره جنوبی از قبل، مطلع نبوده است.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه دولت بایدن روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما می‌خواهیم این موضوع به صورت مسالمت‌آمیز و مطابق با حاکمیت قانون حل شود و مطمئناً رأی‌گیری قانونگذاران مطابق با قوانین این کشور است.»

«کرت کمپبل» معاون وزیر امور خارجه آمریکا نیز در مراسمی در وزارت امور خارجه این کشور گفت: آمریکا "با نگرانی شدید" تحولات کره جنوبی را دنبال می‌کند. «رئیس‌جمهور، مشاور امنیت ملی، وزیر امور خارجه آمریکا، همگی در جریان تحولات قرار گرفته‌اند و در در حال ارزیابی وضعیت هستند.»

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، امروز سه‌شنبه سیزدهم آذر ۱۴۰۳ در یک سخنرانی زنده تلویزیونی در این غول اقتصادی شرق آسیا حکومت نظامی اضطراری اعلام کرد. در پی این اقدام ارتش ورودی پارلمان را مسدود و فعالیت نهاد قانونگذاری و احزاب را ممنوع کرد.

به گزارش ایرنا از رویترز، یون سوک یئول رئیس‌جمهور کره جنوبی، عصر امروز به وقت محلی در یک سخنرانی زنده تلویزیونی در سراسر این کشور وضعیت حکومت نظامی اعلام کرد و این اقدام را برای «حفظ نظم و قانون اساسی» و مقابله با آنچه «تهدید نیرو‌های ضد دولتی و طرفدار کره شمالی» خواند، ضروری دانست.

رئیس‌جمهور کره جنوبی در این سخنرانی اشاره‌ای به تهدید خاصی از سوی کره شمالی نکرد و بر مسائل داخلی و فعالیت‌های احزاب مخالف تمرکز داشت. این تصمیم در شرایطی اعلام شد که کره جنوبی از دهه ۱۹۸۰ به عنوان یک دموکراسی شناخته شده است.

اعلام این وضعیت باعث واکنش‌هایی در داخل و خارج از این کشور شد و ارزش وون کره جنوبی نیز برابر دلار آمریکا کاهش یافت. در همین حال، کاخ سفید واکنشی به این اتفاقات نشان نداد.

یون در سخنان خود گفت: هدف از این اقدام حفاظت از جمهوری کره جنوبی و حفظ نظم، آزادی و قانون اساسی کشور است.

وی همچنین به مخالفت‌ها با بودجه پیشنهادی دولت و تلاش‌ها برای استیضاح برخی مقامات ارشد اشاره کرد و آن را تهدیدی برای مدیریت دولتی دانست.

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، لی جه میونگ رهبر حزب مخالف دموکراتیک، در یک پیام آنلاین گفت: این وضعیت می‌تواند پیامد‌های اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی داشته باشد. او اعلام وضعیت حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور را خلاف قانون اساسی دانست.

نمایندگان مجلس ملی کره‌جنوبی نیز در جلسه‌ای اضطراری که پس از صدور دستور حکومت نظامی توسط «یون سوک یئول» رئیس جمهور این کشور برگزار شد، به لغو این دستور رای دادند.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، نمایندگان مخالف دولت کره‌جنوبی با وجود حضور نیرو‌های ارتش، با بالا رفتن از دیوار‌های پارلمان وارد ساختمان نهاد قانونگذاری این کشور شدند و به لغو حکومت نظامی اعلام شده توسط رییس جمهور رای دادند.

پارلمان کره‌جنوبی دارای ۳۰۰ کرسی است و نمایندگان مخالف دولت، ۱۷۰ کرسی از این تعداد را در اختیار دارند. با این حال نمایندگان مجلس ملی با ۱۹۰ رای موافق برابر هیچ‌گونه رای مخالفی، دستور حکومت نظامی را لغو کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->