آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نرخ ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟

  • کد خبر: ۳۰۴۲۰۸
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹
نرخ ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
نایب رئیس مجلس گفت: قیمت ارز ترجیحی در سال آینده تغییر کرده و از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بندی از لایحه بودجه سال آینده درباره اختصاص ۱۱ میلیارد یورو ارز ترجیحی برای واردات دارو و کالا‌های اساسی، گفت: سوال ما آن است که آیا به واقع ۱۱ میلیارد یورو کفاف تأمین کالا‌های اساسی را می‌دهد؟

وی تاکید کرد: حداقل بهتر بود همان مبلغ سال ۱۴۰۳ یعنی ۱۳.۶ میلیارد یورو برای تأمین کالا‌های اساسی در سال آینده نیز اختصاص پیدا می‌کرد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این نماینده، گفت: قیمت ارز ترجیحی در سال آینده تغییر کرده و از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان می‌رسد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت می‌گوید با ۱۱ میلیارد یورو ارز ترجیحی مشکل را حل می‌کند و ما هم باید به دولت اعتماد کنیم تا سیاست‌های خودش را در این زمینه اعمال کند.

وی متذکر شد: دولت در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی هزینه کرد و در لایحه بودجه ۱۴۰۳ نیز ۱۵ میلیارد دلار پیش‌بینی کرد که مجلس هم آن را به تصویب رساند.

حاجی‌بابایی گفت: دولت می‌گوید در سال ۱۴۰۴، ۱۲ میلیارد دلار ارز به کالا‌های اساسی دهد، اما اینکه آیا این میزان ارز مشکل را حل می‌کند یا خیر بحث دیگری است. از سوی دیگر، اگر مجلس بخواهد به این مبلغ اضافه کند، باید منابع آن را هم پیش‌بینی کند.

گفتنی است، در نهایت مصوب شد که در سال آینده ۱۱ میلیارد یورو ارز با نرخ ترجیحی واحد برای واردات دارو، ملزومات پزشکی، شیرخشک و کالا‌های اساسی اختصاص پیدا کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->