مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

بیماری قلبی دفاع تیم ملی

  • کد خبر: ۳۰۴۳۳۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
بیماری قلبی دفاع تیم ملی
دفاع تیم ملی ایران، نیاز به تغییرات اساسی دارد.

این روز‌ها در لیگ برتر و لیگ نخبگان، دفاع‌های وسط تیم ملی خوب دسته‌گل به آب می‌دهند و ته دل قلعه‌نویی را می‌لرزانند. شجاع خلیل‌زاده و کنعانی‌زادگان در لیگ قهرمانان و لیگ نخبگان با دو اشتباه مرگ‌بار خود نسخه نمایندگان ایران را پیچیدند تا نشان دهند تمرکز و آمادگی لازم و سابق را ندارند. کنعانی‌زادگان البته مدت‌هاست آن دفاع ششدانگ سابق نیست و خلیل‌زاده هم که آرزو داشت با انتقال بیرانوند به تراکتور، دیوار بتنی محکمی دور تبریز بکشد، این روز‌ها تبدیل به پاشنه آشیل این تیم شده است.

در این بین، اوضاع مرتضی پورعلی‌گنجی هم چنگی به دل نمی‌زند و آن صلابت لازم را نه در پرسپولیس که در تیم ملی هم ندارد. در چنین شرایطی است که قلعه‌نویی باید به فکر جانشینان مناسب برای این بازیکنان باشد؛ بازیکنانی جوان که اتفاقاً الان در آستانه صعود قطعی به‌خوبی می‌توانند در بوته آزمایش قرار بگیرند. حزباوی، فلاح، حسینی و حتی همین صحرایی می‌توانند در ترکیب تیم ملی در بازی‌های باقی‌مانده تا شروع مرحله نهایی جام جهانی آب‌دیده شوند.

چه بخواهیم و چه نخواهیم باید قبول کنیم دوران شجاع و کنعانی و پورعلی‌گنجی تمام شده و آن‌ها باید جای خود را به جوان‌تر‌ها بدهند؛ البته آن‌ها در دوران اوج خود هم گلی به سر تیم ملی نزدند، اما اکنون بهترین زمان برای درآوردن لباسی است که خیلی اندازه آن‌ها نبود. در پرسپولیس هم داستان کم‌وبیش همین است و جز گولسیانی که وظایفش را دقیق انجام می‌دهد و با کمک گندوز، گلیم گاریدو را از آب بیرون می‌کشند، نه کنعانی و نه پورعلی‌گنجی نتوانستند اعتماد و اعتقاد را به خط دفاعی سرخ‌ها برگردانند.

خلیل‌زاده هم در تراکتور بیشتر مرد میدان مصاحبه‌های پوچ است تا دفاع یارکوب و لیدر خط دفاعی پرشورها. زوج او و بیرانوند این روز‌ها قشنگ کمر به سقوط دروازه تراکتور بسته‌اند و بس.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->