عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت حماس تونل‌های خود را بازسازی کرده است دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان وزیر دفاع: سازمان‌های شانگهای و بریکس جایگزین مناسبی برای یکجانبه‌گرایی غرب هستند + فیلم
سرخط خبرها

اژه‌ای: التزام و احترام به قانون از شروط وفاق است

  • کد خبر: ۳۰۴۵۹۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
اژه‌ای: التزام و احترام به قانون از شروط وفاق است
رئیس قوه‌قضائیه با تأکید بر اینکه از الزامات وفاق، التزام و احترام به قانون است، گفت: ملاک و معیار را باید قانون قرار دهیم و اطمینان داشته باشیم که با التزام و احترام به قانون از بسیاری از نارسایی‌ها و مشکلات و اختلافات و دوقطبی‌ها کاسته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز (دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، اظهار کرد: آنچه امروز در سوریه رقم می‌خورد نکات فوق‌العاده عبرت‌آموزی دارد که باید از جهات و ابعاد گوناگون به آن پرداخت؛ امروز جنایتکاران و نسل‌کش‌ها و کودک‌کشان به‌واسطه وقایع سوریه و با اتکاء به بنگاه‌های عریض و طویل تبلیغاتی و دروغ‌پراکنی خود، سعی دارند دل مردم جغرافیای مقاومت را خالی کنند و به دروغ چنین القاء کنند که جریان مقاومت متوقف شده و یا متوقف خواهد شد! حال آنکه به فضل الهی، جریان مقاومت یک جریان ایستا نیست و با انگیزه بیشتر به مسیر نورانی خود ادامه می‌دهد و طومار جنایتکاران را در هم خواهد پیچید.

جریان مقاومت ایستا نخواهد بود

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: ممکن است در این روز‌ها شیطنت‌ها بیشتر شود و بدخواهان در داخل کشور بخواهند با عملیات روانی و پمپاژ دروغ از طُرق مختلف اعم از فضای مجازی و تریبون‌های گوناگون، در جامعه ناامنی ایجاد کنند و چه از حیث امنیت روانی و چه غیر از آن، مشکلاتی را بوجود آورند؛ فلذا همه مسئولان ذیربط قضایی بویژه دادستان کل و دادستان‌های سراسر کشور باید با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، بصورت مستمر و مداوم موضوعات را رصد کنند و حتی‌الامکان جهات پیشگیرانه را اتخاذ نمایند و چنانچه بدخواهان درصدد انجام اقداماتی باشند، مقابله متناسب را به عمل آورند. دادستان کل کشور در این حوزه نسبت به هدایت و ارشاد دادستان‌های سراسر کشور اهتمام داشته باشد و کلیه تدابیر و تمهیدات برای تحکیم امنیت مردم در ابعاد گوناگون بویژه امنیت روانی شهروندان، اتخاذ شود تا فرصت سوء‌استفاده از دشمن سلب شود.

ممکن است دشمن با دروغ درصدد عملیات روانی و ایجاد ناامنی در کشور باشد

رئیس دستگاه قضا در ادامه تصریح کرد: در شرایط فعلی که دشمنان از طریق بنگاه‌های دروغ‌پراکنی خود درصدد ترویج القائات مسموم علیه جریان مقاومت هستند و قصد سوء‌استفاده از فضای ایجادشده را برای مخدوش کردن امنیت روانی شهروندان ما دارند، مرکز رسانه قوه قضاییه نیز فعال‌تر از قبل شود و جلسات مستمری را با دستگاه‌های مربوطه برگزار نماید تا در خنثی‌سازی تبلیغات سوء دشمن و بیان روایت اول و روایت صحیح و صادقانه، پیشتاز باشیم.

اگر قانون ابهام دارد از واضع آن بخواهیم رفع ابهام کند

رئیس عدلیه در ادامه با تشریح الزامات مقوله‌ی «وفاق» گفت: «وفاق» مقوله‌ای است که همگان کلیت آن را قبول داریم و از آن دَم می‌زنیم، اما نیاز به پرداختنِ بیش از پیش به ابعاد و جهات گوناگون و الزامات مقوله‌ی «وفاق» است؛ در روز دانشجو که در جمع دانشجویان حاضر شده بودم یکی از سؤالات آنها این بود که تفسیر من از وفاق چیست؟ من در آنجا اشاره داشتم و بار دیگر تاکید می‌کنم که محور وفاق، «حَبلُ اللّهِ المَتین» و «ولایت» است. اطاعت از ولی‌فقیه، عاملِ وفاق است؛ امروز که خناسان دائماً در حال شبهه‌افکنی و تضعیف اراده‌ها و روحیه‌ها هستند، بیش از پیش نیاز است که گوش به فرمان ولی‌فقیه باشیم. از دیگر الزامات وفاق، التزام و احترام به قانون است؛ ملاک و معیار را باید قانون قرار دهیم و اطمینان داشته باشیم که با التزام و احترام به قانون از بسیاری از نارسایی‌ها و مشکلات و اختلافات و دوقطبی‌ها کاسته می‌شود؛ البته باز هم تاکید می‌کنم که چنانچه قانونی نقص یا خلائی دارد باید از مجرا‌های معین نسبت به رفع آن نواقص یا خلاء‌ها مبادرت ورزیم.

برای خدمت‌رسانی به مردم و رفع مشکلاتشان باید تلاش کرد و جهاد کنیم

قاضی‌القضات بیان داشت: امروز نیاز است که بیش از پیش در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و رفع مسائل و مشکلات آنها جهد و تلاش داشته باشیم. امروز که صحنه نبرد اسلام ناب و جبهه استکبار آشکار و عیان شده باید بیش از گذشته در یاری رساندن به مظلوم و تاختن بر ظالم و متعدّی کوشا باشیم. در این مسیر اگر از ما کوتاهی و غفلت سر بزند، جبران‌ناپذیر است. همچنین امروز که دنیای استکبار با همه ابزار و تجهیزات خود به میدان مقابله و معارضه با اسلام ناب آمده باید بیش از پیش به جهاد تبیین و نشر معارف و ارزش‌های اسلامی و معرفی مُنکرات و دوری گزیدن از آنها بپردازیم. امروز بصیرت داشتن، منسجم و متحد بودن و همفکری و مساعدت و ایضاً شناخت اصل از فرع و شناخت اهم و مهم، از ضروریات اجتناب‌ناپذیر است.

در حال تکمیل...

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->