معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد برگزاری رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارک‌های علم و فناوری کشور در مشهد رتبه دوم خراسان رضوی در تعداد شرکت‌های صنایع خلاق پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته۱۴۰۲ تا پایان هفته آینده (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون شرکت توانیر: علت ۲۰ درصد از ناترازی برق فعالیت ماینر‌ها است | این میزان ناترازی برق تا ۱۴۰۴ حل نمی‌شود سایه رکوردشکنی قیمت طلا بر بازار سهام | نوسانات بورس تا چه زمانی ادامه دارد؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد، امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | نارنگی کیلویی چند؟ علت تعطیلی بورس‌ تهران در روز جاری چیست؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) ضرورت ورود دستگاه‌های امنیتی به نوسانات بازار ارز مدیریت خصوصی ایران‌خودرو، خودرو جدید تولید می‌کند + جزئیات زمان واریز دقیق کالابرگ الکترونیکی مشخص شد | مبلغ آن چقدر است؟ کابینه صهیونیستی با طرح ترامپ در مورد غزه موافقت کرد اعلام شرایط پیش‌فروش یک میلیون قطعه سکه طلای بهار آزادی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تداوم روند افزایش قیمت در بازار خودرو‌های خارجی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آغاز حراج سکه‌های ضرب ۸۶ | خریداران تا ساعت ۱۴ ثبت‌سفارش کنند (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) اوج‌گیری اصلاح قیمتی و زمانی در بورس | روند خروج پول حقیقی از بازار سهام شدت گرفت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) دلار به کدام سمت‌وسو می‌رود؟ | تب تند طلا و دلار در بازار تأثیر خصوصی‌سازی صنعت خودرو بر قطعه‌سازی خراسان زمان پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری اسفند ماه اعلام شد زنگ خطر مصرف گاز؛ ۶۸۱ میلیون مترمکعب در بخش خانگی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز رکورد زد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) مقصر حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی چه‌کسی بود؟ (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) سکه ۸۰ میلیونی شد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در کانال ۹۲ هزار تومان آغاز ثبت‌نام تبدیل رایگان خودرو‌های تک‌سوز به دوگانه‌سوز از امروز (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) خروج پول از صنایع بزرگ بورس | منتظر رکوردی جدید از صندوق‌های طلا باشیم؟ (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آماده باش کامل عملیاتی هلال احمر در پی هشدار هواشناسی از امروز (۲۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

صادرات میوه ایران به عربستان به زودی

  • کد خبر: ۳۰۴۷۲۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
صادرات میوه ایران به عربستان به زودی
مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی گفت: این وزارتخانه مسیر احیای صادرات میوه‌های ایرانی به عربستان را پیش گرفته و با انطباق پروتکل‌ها، صادرات در آینده نزدیک از سر گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هومن فتحی درباره پتانسیل‌های همکاری ایران و عربستان در زمینه کشاورزی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه COP۱۶ با وزرای کشور‌های مختلف از جمله ترکیه، آذربایجان، قزاقستان، عراق و همچنین وزیر محیط زیست و کشاورزی عربستان دیدار داشت. ملاقات وزیر جهادکشاورزی ایران و همتای عربستانی‌شان نقطه عطفی در همکاری‌های ایران و عربستان محسوب می‌شود.

وی افزود: بخش‌هایی از ایران و عربستان اقلیم مشابه دارند و در نتیجه می‌توانند تجربیات خود را انتقال دهند، عربستان در چند سال گذشته بر توسعه زیرساخت‌های کشاورزی خود سرمایه‌گذاری کرده و حتی به مباحث تحقیقاتی و دانش‌بنیان هم نفوذ داشته و کشور ما هم از توانمندان عرصه کشاورزی محسوب می‌شود.

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: پیش از تیرگی روابط بین ایران و عربستان صادرات میوه ایران به این مقصد برقرار بود. وزیر جهاد کشاورزی اقدام به احیای مجدد این روابط کردند و با توافقی که دو وزیر داشتند ایجاد دو کمیته فنی در حوزه کشاورزی در دستور کار قرار گرفت، یک کمیته بر کشاورزی و دیگری بر بیابان‌زدایی متمرکز است، این کمیته‌ها تا دو ماه آینده تشکیل می‌شود و به پیشنهاد طرفین مقرر شد جلسه نخست در تهران تشکیل شود.

وی از سیب، مرکبات، خشکبار، آبزیان، محصولات صنعت غذا و زعفران به عنوان کالا‌های پرتقاضای ایرانی در بازار عربستان یاد کرد و گفت: این محصولات در عربستان تولید نمی‌شوند بنابراین امیدواریم با انطباق پروتکل‌ها، صادرات در آینده نزدیک از سر گرفته شود و از آنجا محصولات کشاورزی مشمول هیچ تحریمی نمی‌شوند می‌تواند نقطه تمرکز مطلوبی برای تجارت باشد ضمن این که حضور حجاج ایرانی در عربستان می‌تواند بازار مصرف خوبی برای محصولات ایرانی در این کشور ایجاد کند.

فتحی خاطرنشان کرد: عربستان بخش زیادی از سبزیجات و ۷۰ درصد مرغ مصرفی خود را تولید می‌کند، همچنین ۶۰ درصد آبزیان مصرفی در عربستان تولید داخل است و علاوه بر اینها این کشور در حوزه لبنیات خودکفا است.

وی گفت: در مورد نهاده دامی به دلیل اشتراک اقلیمی هم ما و هم عربستان وارد کننده هستیم، اما ایران در این امر نسبت به عربستان پیشرو است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->