فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت‌گذاری دستوری به پایان می‌رسد؟ فروش محصولات ایران‌خودرو در بورس کالا تسلیت سفیر ایران در پی حادثه ریزش پل بریانسک روسیه ۵۷ واحد غیرمجاز عرضه دام در شهرستان مشهد اخطار گرفتند خریداران بورسی مقابل فروشندگان قد برافراشتند | بورس ۱۸ هزار واحد مثبت شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی در مشهد چه قیمتی دارند؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آموزش کامل ثبت آدرس و اطلاعات در سامانه املاک و اسکان قیمت جدید شکر تصویب شد | عرضه شکر در بسته‌های ۹۰۰ گرمی تخلف است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش دلار به ۸۱ هزار تومان آغاز پرواز مسافری کرج-مشهد از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ مدیریت منابع انرژی؛ ضرورت امروز، تضمین فردا راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری در سال ۱۴۰۴ سامانه پرداخت کالابرگ الکترونیکی مختل شد تخلف برخی بانک‌ها در افزایش نرخ سود تا ۳۰ درصد صادرات خراسان رضوی، زیر سایه تعهدات ارزی طلا در مشهد به گرمی چند رسید؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) بلاتکلیفی مستأجران درپی ابهام نرخ رسمی اجاره‌ مصرف برق هر ماینر معادل مصرف ۱۲ خانوار در شبانه‌روز است ضرب‌الاجل ۶ ماهه برای اعتبار اسناد خرید ارز | جزئیات دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای مدیریت ارز در کشور
سرخط خبرها

صادرات میوه ایران به عربستان به زودی

  • کد خبر: ۳۰۴۷۲۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
صادرات میوه ایران به عربستان به زودی
مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی گفت: این وزارتخانه مسیر احیای صادرات میوه‌های ایرانی به عربستان را پیش گرفته و با انطباق پروتکل‌ها، صادرات در آینده نزدیک از سر گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هومن فتحی درباره پتانسیل‌های همکاری ایران و عربستان در زمینه کشاورزی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه COP۱۶ با وزرای کشور‌های مختلف از جمله ترکیه، آذربایجان، قزاقستان، عراق و همچنین وزیر محیط زیست و کشاورزی عربستان دیدار داشت. ملاقات وزیر جهادکشاورزی ایران و همتای عربستانی‌شان نقطه عطفی در همکاری‌های ایران و عربستان محسوب می‌شود.

وی افزود: بخش‌هایی از ایران و عربستان اقلیم مشابه دارند و در نتیجه می‌توانند تجربیات خود را انتقال دهند، عربستان در چند سال گذشته بر توسعه زیرساخت‌های کشاورزی خود سرمایه‌گذاری کرده و حتی به مباحث تحقیقاتی و دانش‌بنیان هم نفوذ داشته و کشور ما هم از توانمندان عرصه کشاورزی محسوب می‌شود.

مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: پیش از تیرگی روابط بین ایران و عربستان صادرات میوه ایران به این مقصد برقرار بود. وزیر جهاد کشاورزی اقدام به احیای مجدد این روابط کردند و با توافقی که دو وزیر داشتند ایجاد دو کمیته فنی در حوزه کشاورزی در دستور کار قرار گرفت، یک کمیته بر کشاورزی و دیگری بر بیابان‌زدایی متمرکز است، این کمیته‌ها تا دو ماه آینده تشکیل می‌شود و به پیشنهاد طرفین مقرر شد جلسه نخست در تهران تشکیل شود.

وی از سیب، مرکبات، خشکبار، آبزیان، محصولات صنعت غذا و زعفران به عنوان کالا‌های پرتقاضای ایرانی در بازار عربستان یاد کرد و گفت: این محصولات در عربستان تولید نمی‌شوند بنابراین امیدواریم با انطباق پروتکل‌ها، صادرات در آینده نزدیک از سر گرفته شود و از آنجا محصولات کشاورزی مشمول هیچ تحریمی نمی‌شوند می‌تواند نقطه تمرکز مطلوبی برای تجارت باشد ضمن این که حضور حجاج ایرانی در عربستان می‌تواند بازار مصرف خوبی برای محصولات ایرانی در این کشور ایجاد کند.

فتحی خاطرنشان کرد: عربستان بخش زیادی از سبزیجات و ۷۰ درصد مرغ مصرفی خود را تولید می‌کند، همچنین ۶۰ درصد آبزیان مصرفی در عربستان تولید داخل است و علاوه بر اینها این کشور در حوزه لبنیات خودکفا است.

وی گفت: در مورد نهاده دامی به دلیل اشتراک اقلیمی هم ما و هم عربستان وارد کننده هستیم، اما ایران در این امر نسبت به عربستان پیشرو است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->