رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است
سرخط خبرها

اسرائیل برای اشغال بیشتر خاک سوریه در حال پیشروی است

  • کد خبر: ۳۰۴۸۰۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
اسرائیل برای اشغال بیشتر خاک سوریه در حال پیشروی است
شبکه «جیو نیوز» پاکستان در گزارشی با اشاره به شرایط سوریه پس از پایان حکومت بشار اسد گفت: صهیونیست‌ها از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند و هدف اصلی آنان پیشروی برای اشغال بیشتر خاک سوریه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این شبکه خبری در گزارش خود اعلام کرد که رژیم اسرائیل درحال ماهیگیری از آب گل‌آلود است و با گسترش اقدامات اشغالگرانه خود، به صورت همزمان تاسیسات نظامی و دفاعی در سوریه را هدف گرفته است.

در این گزارش آمده است که رژیم اسرائیل با اقدامات نامشروع و سوء استفاده از اوضاع سوریه درصدد پیشروی به سمت دمشق است. بی ثباتی کل سوریه را فراگرفته و کشورهای منطقه به ویژه ایران و عربستان اقدامات تازه این رژیم در سرزمین‌های سوریه را محکوم کرده‌اند.

شبکه جیو نیوز پاکستان ‌گزارش داد: رسانه‌های منطقه مدعی شدند که تانک های رژیم صهیونیستی با عبور از منطقه جولان، در تلاش برای رسیدن به دمشق هستند و در این مسیر بسیاری از ادوات جنگی سوریه، پایگاه‌های هوایی و زیرساخت‌های نظامی آن در نتیجه حملات سنگین رژیم اسرائیل منهدم شده است.

براساس این گزارش، حملات رژیم صهیونیستی به سوریه با سوءاستفاده از شرایط موجود ادامه دارد و این رژیم تاکنون بیش از ۲۵۰ هدف نظامی را در این کشور بمباران کرده است.

یک منبع امنیتی صهیونیستی اعلام کرد: تل آویو بیش از ۲۵۰ هدف را در داخل اراضی سوریه از زمان سقوط دولت بشار اسد هدف قرار داده که شامل پایگاه های نظامی، جنگنده ها و سامانه های موشکی است.

پیشتر وزارت امور خارجه پاکستان با صدور بیانیه‌ای ضمن تاکید بر اینکه از نزدیک تحولات سوریه را رصد می‌کند، اعلام کرد که هیچ تغییری در موضع اصولی اسلام‌آباد صورت نگرفته و ما از وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم.

سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نیز روزهای اخیر طی گفت‌وگوی تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همتای ترکیه‌ای خود پیرامون آخرین تحولات سوریه تبادل نظر انجام داد.

مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده علیه مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

تحرکات تروریست‌ها و معارضین مسلح علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه می‌شد.

مخالفان مسلح سوری صبح روز یکشنبه از کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه خبر دادند.

شبکه المیادین به نقل از رویترز گزارش داد: گروه‌های مسلح بدون وجود هیچ نشانه‌ای از ارتش سوریه، وارد دمشق شدند.

از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافظ اسد شد،‌ حالا ۵۴ سال گذشته و در این مدت، سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروه‌های مسلح بوده است.

بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهوری سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با تهدید گروه‌های مسلح مواجه شده بود و در نهایت نیز یکی از همین گروه‌های مسلح به اسم هیات تحریر الشام توانست حکومت خاندان اسد را به پایان برساند.

بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانواده‌اش پس از خروج از سوریه، هم اینک در مسکو حضور دارند و روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است‌.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->