تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

نتانیاهو خواهان برقراری روابط با دولت جدید سوریه شد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۹۹
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
نتانیاهو خواهان برقراری روابط با دولت جدید سوریه شد
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از حملات گسترده ارتش این رژیم به نقاط مختلف سوریه، مدعی شد که خواهان برقراری رابطه با حکومت جدید دمشق است.

به گزارش شهرآرانیوز، «بنیامین نتانیاهو» در سخنانی ادعا کرد که این رژیم خواهان برقراری روابط با دولت جدید سوریه است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در عین حال اعلام کرد که به نیروی هوایی ارتش این رژیم دستور داده تا تمامی توانمندی‌های نظامی سوریه را هدف قرار بدهند.

نتانیاهو مدعی شد که هدف از حملات گسترده به توانمندی‌های نظامی راهبردی سوریه ممانعت از دستیابی تروریست‌ها به این تسلیحات است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: اگر حکومت جدید سوریه به ایران اجازه بازگشت بدهد یا اجازه عبور تسلیحات برای حزب‌الله را بدهد ما با قدرت پاسخ خواهیم داد و بهای سنگینی را از آن خواهیم ستاند.

کمی پیش‌تر نیز رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم بخش اصلی حمله به سوریه و از بین‌بردن توانمندی‌های راهبردی ارتش این کشور را به پایان رسانده است.

این رسانه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد توانمندی‌های نظامی ارتش سوریه را نابود کرده است.

«اسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: نیروی دریایی، شب گذشته، ناوگان جنگی سوریه را با موفقیت نابود کرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: من به ارتش دستور داده‌ام که منطقه‌ای «دفاعی»، خلع‌سلاح و بدون تهدیدات تروریستی را در مرز سوریه ایجاد کند.

گفتنی است با سرنگونی نظام پیشین حاکم بر سوریه، رژیم صهیونیستی از فرصت ایجادشده استفاده کرده و در حال نابودی تمامی تجهیزات و امکانات نظامی راهبردی سوریه است. همچنین رژیم صهیونیستی به اشغال مناطقی از خاک سوریه دست زده است. این اقدامات متجاوزانه در حالی انجام می‌شود که جامعه جهانی و غرب هیچ اقدام مؤثری را برای جلوگیری از تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه انجام نداده‌اند و حتی برخی کشور‌ها این تجاوز‌ها را محکوم هم نکرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->