پایان مسابقات والیبال آقایان جام رمضان مشهد | قهرمانی سورنا در مهران نوجوانان ایران در آستانه حذف از جام جهانی ۴۸ تیمی نقش کارتال در سرنوشت فوتبالی امیری استیلی به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس موضع گیری تند پرسپولیسی‌ها علیه درویش نتیجه و فیلم خلاصه بازی رفت بایرن مونیخ و اینترمیلان(۱۹ فروردین ۱۴۰۴)| برد بزرگ پسران اینزاگی نتیجه و فیلم خلاصه بازی رفت آرسنال و رئال مادرید(۱۹ فروردین ۱۴۰۴)| پایان رویاپردازی با کارلتو؟ واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه حذف تماشاگران از هفته‌های پایانی واکنش مهرداد محمدی به خداحافظی با فوتبال ماموریت مشترک رضاوند و اندونگ| آرش به خط میانی استقلال بازگشت ایوب العملود از ایران رفت! تمرین اختصاصی ۴ استقلالی دعوت منصوریان به کمیته اخلاق عالیشاه زیر تیغ استقلالی‌ها نگران داوری بیژن حیدری در بازی با فولاد سید جلال مربی نساجی می‌شود انوشیروانی نامزد انتخابات فدراسیون جهانی شد شمسایی: هشت بازیکن جدید در تیم ملی داریم غندی پور در سودای لژیونر شدن دست بالای اینترمیامی برای خرید دی‌بروینه
سرخط خبرها

رضاوند باز هم استقلال را سکته داد | اخراج یک دقیقه بعد از گل برتری!

  • کد خبر: ۳۰۵۲۲۶
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
رضاوند باز هم استقلال را سکته داد | اخراج یک دقیقه بعد از گل برتری!
آرش رضاوند با دریافت کارت قرمز در بازی با مس کرمان نمی‌تواند در بازی آینده استقلال در جام حذفی حضور یابند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال موفق شد با یک گل تیم مس کرمان را شکست دهد و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی راه یابد. این برد در شرایطی به دست آمد که استقلال یک دقیقه بعد از گل گوستاوو بلانکو در دقیقه ۴۹ بازی با مس کرمان، آرش رضاوند را به دلیل دریافت کارت زرد دوم و خطایی بی مورد از دست داد.

بی احتیاطی آرش رضاوند در دریافت کارت زرد دوم استقلال را تا آستانه پذیرفتن گل تساوی در این بازی پیش بود و شاگردان علی سامره تا توانستند بعد از ۱۰ نفره شده به استقلال فشار وارد کردند تا گل خورده را جبران کنند. در واقع اگر رضاوند آن بی احتیاطی را انجام نمی‌داد هرگز شرایط بازی به این سمت و سو پیش نمی‌رفت که استقلال تا آستانه پذیرش گل تساوی پیش برود، اما به هرحال مقاومت استقلال در دقایقی که یک بازیکن کمتر زا حریف داشت در نهایت جواب داد و این تیم با برتری مقابل مس صحنه بازی را ترک کرد.

رضاوند، اما این حرکت بار دیگر نشان داد که تا چه اندازه به لحاظ فنی از بازی در تیم بزرگی همچون استقلال دور است. او قبل از این ماجرا بار‌ها انتقاد هواداران استقلال را به دلیل نمایش ضعیف خود بر انگیخته بود و به نظر می‌رسد موسیمانه با این دست فرمانی که رضاوند در پیش گرفته راهی جز اخراج این بازیکن در نیم فصل نخواهد داشت.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->