آخرین اخبار از عملیات جست‌و‌جوی مفقودین معدنِ شازند (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٨ خرداد ١۴٠٣) | وزش باد شدید همراه با گردوخاک افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی به زمان دیگری موکول شد مواقعی که سگ‌گزیدگی باعث مرگ می‌شود + نظر دامپزشکان آیا زمان واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین‌اجتماعی مشخص شد؟ سایه تورم بر سرِ بازنشستگان | نقدی بر اجرانشدن ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی
سرخط خبرها

تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری علمی نیست

  • کد خبر: ۳۰۵۷۴
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری علمی نیست
متخصص زنان و نازایی گفت: هر موضوعی که درباره تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری مطرح می‌شود، از نظر علمی تأیید شده نیست.
لاله سادات کوثری/ شهرآرانیوز- فریده اخلاقی افزود: بدن یک مادر قبل از بارداری باید از نظر مواد غذایی غنی باشد، بدین معنا که بدن وی به‌عنوان بستر رشد جنین نیاز به همه نوع مواد غذایی دارد و نباید روش‌هایی برای مادر تجویز شود که گروهی از مواد غذایی بر دیگر غذا‌ها ترجیح داده و مصرف شود.

وی ادامه داد: رژیم‌های تعیین جنسیت که عموما با تغییر در مصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می‌شود و دست‌کم باید ۲ ماه قبل از تاریخ پیش‌بینی‌شده برای بارداری شروع شود، از نظر علمی تأیید شده نیست و تمام این موارد بر اساس حدس و گمان‌هایی است که متأسفانه برخی افراد در ویزیت‌ها یا تشخیص‌های خود بیان می‌کنند.

وی افزود: تغییر در مصرف ۴ ماده معدنی مهم قبل از بارداری روی سلامت جسمی مادر و جنین در دوران بارداری تأثیر می‌گذارد و اینکه گفته می‌شود برای پسردار شدن باید در رژیم غذایی میزان مصرف سدیم و پتاسیم و برای دختردار شدن کلسیم و منیزیم افزایش یابد، پشتوانه علمی ندارد.

این پزشک تأکید کرد: بنابراین رژیم پسردار شدن می‌تواند برای مادران با فشارخون بالا و نارسایی قلبی مشکلاتی ایجاد کند. همچنین رژیم دختردار شدن نیز می‌تواند برای مادران با نارسایی کلیوی، اختلالات عصبی و... مشکل ایجاد کند.

وی با بیان اینکه ریزمغذی‌ها می‌تواند شاخص مهمی در موضوع رشد و سلامت جنین باشد، افزود: سلامت جسمی و تغذیه‌ای مادر قبل بارداری می‌تواند روی روند رشد، تنظیم درست زمان زایمان و نوزاد سالم اثر بگذارد، بنابراین هرگونه کاهش یا افزایش در روند مصرف مواد غذایی می‌تواند یک بارداری و زایمان سالم را به مخاطره بیندازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->