«جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم»
سرخط خبرها

بازگشت ژان کلود ون دام، با فیلم کمدی باغبان

  • کد خبر: ۳۰۵۷۶۵
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
بازگشت ژان کلود ون دام، با فیلم کمدی باغبان
ژان کلود ون دام با کمدی اکشن فرانسوی «باغبان» به سینماها باز می گردد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طرفداران فیلم اکشن می‌توانند شاد باشند که ژان کلود ون دام را دوباره می‌بینند، اما این بار در نقش غیرمنتظره یک باغبان مرموز در فیلم «باغبان». با انتشار اولین تیزر و پوستر‌های این اکشن کمدی، روشن شد این فیلم ترکیبی از طنز، تعلیق و درام پرمخاطره خواهد بود.

«باغبان» که قرار است ۱۰ ژانویه ۲۰۲۵ به صورت انحصاری در فرانسه اکران شود، درباره سرژ شوستر (مایکل یون)، یک مقام بلندپایه دولتی است که نامش در فهرست مرگ قرار گرفته تا یک حذف سیاسی صورت بگیرد. سرژ و خانواده‌اش که با خطری قریب الوقوع مواجه می‌شوند، باید به باغبان مرموز خود، لئو (ژان کلود ون دام) تکیه کنند تا بتوانند نجات یابند.

این فیلم به کارگردانی دیوید شارهون برمبنای فیلمنامه‌ای به قلم خود وی با همکاری وینسنت دی بروس و سباستین فچنر ساخته شده است. در کنار ون دام، میشائل یون، ناول مدانی، کارلا پوکوین و کاریس خواننده رپ دیگر بازیگران این فیلم هستند.

در حالی که باغبان بر اکشن بالا تمرکز دارد، در عین حال کمدی هم چاشنی آن است و ترکیبی از هیجان و خنده را به طرفداران ارایه می‌کند.

جالب اینجاست که این بازیگر ۶۴ ساله پیش از این درباره بازنشستگی از نقش‌های اکشن صحبت کرده بود، اما به نظر می‌رسد او همچنان قصد دارد مهارت‌هایش در هنر‌های رزمی را با یک چاشنی کمدی ادامه دهد.

در حالی که برای تماشاگران فرانسوی این فیلم شاید بهترین راه برای آغاز سال ۲۰۲۵ باشد، اما با وجود هیجانی که تیزر فیلم در آمریکا ایجاد کرده، تاریخ اکران آن در دیگر کشور‌ها هنوز روشن نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->