مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس
سرخط خبرها

تصمیمات سیاسی AFC و هزینه‌های سنگین برای ایران

  • کد خبر: ۳۰۵۸۵۹
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
تصمیمات سیاسی AFC و هزینه‌های سنگین برای ایران
از زمانی که میزبانی از ایران سلب شده، باشگاه‌های فوتبال در ایران هزینه‌های بسیاری را مصروف برپایی اردو‌های خارجی کرده‌اند.

چندی پیش کنفدراسیون فوتبال آسیا با اتخاذ تصمیمی کاملا سیاسی اقدام به تعلیق میزبانی تیم‌های ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا کرد که این اقدام بدون هیچ واکنشی از سوی رئیس فدراسیون فوتبال مورد پذیرش قرار گرفت و باشگاه‌های ایران ناچار به برگزاری بازی‌های خارج از ایران شدند. اخیرا باشگاه استقلال برای برگزاری بازی با پاختاکور ازبکستان که طبق برنامه ریزی اولیه باید در تهران برگزار می‌شد، هزینه بسیار بالایی را متقبل شد. طبق اخبار و اطلاعاتی که از باشگاه استقلال رسیده برای هر یکی از بازیکنان و نفرات حاضر در اردوی استقلال مبلغی در حدود ۵۰۰ تا یک میلیارد تومان هزینه شده است که این مبلغ از محل درآمد‌های این باشگاه از کنفدراسیون فوتبال آسیا تامین شده در حالی که اگراستقلال از حق میزبانی برخوردار بود، این پول هزینه دیگر امور می‌شد. با توجه به اینکه مسئولان در فدراسیون فوتبال از مدیران باشگاه‌ها خواسته‌اند تا آرام شدن اوضاع درباره هزینه‌های سنگین سفر‌های خارجی حرفی به میان نیاورند، مدیران نیز موضع سکوت اختیار کرده‌اند و درباره این ماجرا حرفی به زبان نمی‌آورند، اما واقعیت این است که هزینه‌های بسیاری مصروف بازیکنان و اعضای کادرفنی و دیگر همراهان شده به طوری که مجموع پول‌هایی که در این سفر‌های برون مربی پرداخت شده، با هزینه جذب یک بازیکن شاخص برای یک فصل برابری می‌کند. اینکه چرا روسای فدراسیون فوتبال بدون هیچ مقاومتی تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا در لغو میزبانی تیم‌های باشگاهی ایران و تیم ملی را پذیرفتند سوالی است که مهدی تاج در قامت رئیس فدراسیون فوتبال به آن پاسخ دهد.

این هزینه‌ها گریبان خود فدراسیون فوتبال را هم گرفته چرا که آنها نیز ناچار بودند بازی‌های ملی را خارج از ایران انجام دهند. اما سوالی که ذهن اهالی فوتبال را سخت به خود مشغول کرده این است که حضور مهدی تاج در هیات رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا و همچنین عضویت در کمیته اضطرار این کنفدراسیون چه تاثیری در تصمیم گیری‌های رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در قبال فوتبال ایران داشته است.

تاج همواره مسئولیت آسیایی خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا را به رخ اهالی فوتبال می‌کشد، اما هیچ گاه این سمت‌ها تاثیری در نوع تصمیماتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در قبال فوتبال ایران اتخاذ کرده، نداشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->