سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در حمایت از کودکان مظلوم غزه + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد الاخبار: مصر، عربستان و امارات بر سر مذاکرات آتش‌بس در غزه باهم اختلاف دارند تهدید رژیم صهیونیستی از سوی ژاپن احتمال توافق اولیه در شرم الشیخ | اسرائیل باید عملیات نظامی را متوقف کند
سرخط خبرها

اذعان رسانه صهیونیستی به کشتار غیرنظامیان در غزه

  • کد خبر: ۳۰۶۱۸۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴
اذعان رسانه صهیونیستی به کشتار غیرنظامیان در غزه
رسانه صهیونیستی به نقل از افسران رژیم اشغالگر گزارش کرد که در تحقیقاتی، از ۲۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده، «فقط ۱۰ نفر از آن‌ها» عضو مقاومت فلسطین بوده و دیگران غیرنظامی بوده‌اند

به گزارش شهرآرانیوز، از شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی در توجیه جنایات خود در این باریکه، مدعی حضور مبارزین حماس (جنبش مقاومت فلسطین) در بین غیرنظامیان شده است.

اما، با گذشت بیش از یکسال از آغاز این جنگ و کشتار بیش از ۴۵ هزار فلسطینی در غزه که طبق گزارش سازمان ملل، بیش از نیمی از آنها زنان و کودکان فلسطینی هستند، اکنون رسانه‌های صهیونیستی نیز به کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی اذعان کرده‌اند.

در همین راستا، رسانه اسرائیلی «هاآرتص» به نقل از یک افسر صهیونیستی گزارش کرد: «رقابت و چالشی بین واحد‌های نظامی در غزه برای کشتن بیشترین تعداد فلسطینی وجود دارد. ما دستور ارسال عکس اجساد را داریم و عکس ۲۰۰ کشته ارسال کرده‌ایم که معلوم شد فقط ۱۰ نفر از آنها از حماس بوده‌اند.»

به اذعان این رسانه، بدون هرگونه مجازاتی، «اختیارات نامحدودی به رهبران ارتش اسرائیل در غزه داده شده است.»

اذعان هاآرتص به کشتار غیرنظامیان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی است درحالی است که با وجود گذشت ۴۳۹ روز از شروع این جنگ خونین، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد و روزانه ده‌ها شهید و مجروح بر جای می‌گذارد و همزمان با آن به مناطق مختلف کرانه باختری نیز یورش می‌برد.

سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهاد‌های بین‌المللی اعلام کرد، هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیاز‌های زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیاز‌های زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشور‌های اروپایی همچون انگلیس و نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز حکم‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

پیشتر وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به بیش از ۴۵ هزار و شمار مجروحان به ۱۰۶ هزار و ۷۵۹ نفر رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->