المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

افشای جنایات ارتش رژیم اسرائیل در غزه توسط رسانه‌های صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۰۶۱۹۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴
افشای جنایات ارتش رژیم اسرائیل در غزه توسط رسانه‌های صهیونیستی
روزنامه عبری زبان هاآرتص گزارشی تکان‌دهنده درباره اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی در محور نتساریم در غزه منتشر کرده که شامل اعترافات برخی فرماندهان و نظامیان این ارتش است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در این گزارش به نقل از فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه نوشت: یک فرضی در شمال محور نتساریم وجود دارد که به خطر جنازه مشهور است و ساکنان نوار غزه آن را می‌شناسند.

این فرماندهان افزودند: پس از شلیک گلوله به سوی فلسطینی‌ها در این منطقه، جنازه آنها روی زمین باقی می‌ماند تا سگ‌ها آنها را بخورند.

فرمانده تیپ ۲۵۲ ارتش رژیم صهیونیستی محور نتساریم را منطقه مرگ نامیده و گفته است که هر شخصی که به این منطقه نزدیک شود، هدف قرار می‌گیرد.

این فرمانده صهیونیست افزود: میان یگان‌های نظامی مستقر در نوار غزه برای کشتن شمار بیشتری از فلسطینی‌ها مسابقه وجود دارد.

وی گفت: ارتش، غیرنظامیان را در نتساریم می‌کشد و آنها را نظامی و نیرو‌های مقاومت معرفی می‌کند.

این روزنامه در ادامه به نقل از یک افسر اسرائیلی نوشت: این نخستین جنگی است که فرماندهان هرکاری که می‌خواهند می‌کنند و هر اقدامی بدون دستور انجام می‌گیرد.

هاآرتص به نقل از نظامیان صهیونیست اعلام کرد که فرماندهان در نوار غزه به دنبال پیروزی شخصی هستند.

این نظامیان اضافه کردند: یکی از این فرماندهان اعلام کرده بود که پیروزی یگان ما در خالی شدن شمال نوار غزه از ساکنان است.

یک نظامی دیگر نیز گفت که دوستانش یک نوجوان ۱۶ ساله را به قتل رساندند و فرمانده آنها را تشویق کرد و خواستار کشتن ۱۰ کودک فلسطینی در روز بعد شد.

این روزنامه به نقل از چند افسر ارتش رژیم صهیونیستی، نوشت: نیرو‌های یگان ۹۹ یک پیرمرد را به همراه دو کودک مشاهده کردند و سپس آنها را با موشک بالگرد هدف قرار دادند.

آنها اضافه کردند: خطوط فرضی در محور نتساریم تعریف شده و هر شخصی از سمت شمال و جنوب وارد این محدوده شود، کشته می‌شود.

این افسران افزودند: جانشین فرمانده یک گردان دستور کشتن غیرنظامیان را صادر کرد و این درحالی بود که یکی از افسران به وی اعلام کرد که ممکن است آنها اسیران اسرائیلی باشند.

یک سرباز دیگر نیز به هاآرتص گفت: ۲۰۰ شهروند فلسطینی را کشتیم و فقط ۱۰ نفر از آنها عضو حماس بودند، اما ارتش اعلام کرد که صد‌ها خرابکار را کشته است.

وی افزود: دستور داده شده است که هرکسی که به محور نتساریم نزدیک شود با شلیک یک گلوله به سرش کشته شود.

لازم به ذکر است که ضربات سنگین مقاومت فلسطین در نوار غزه به ارتش رژیم صهیونیستی در حالی پس از ۴۳۹ روز جنگ ادامه دارد که اشغالگران مدعی از بین بردن توان نظامی و موشکی و راکتی مقاومت هستند.

جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بین‌المللی، دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۳۹ روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->