تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه چرا میلیاردر‌های حوزه فناوری در حال ساخت پناهگاه‌های آخرالزمانی هستند؟ چاپلوسی چت‌بات‌ها، تهدیدی برای جوامع انسانی است برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد معرفی کفش هوشمند نایکی: تجربه‌ای راحت‌تر در پیاده‌روی و دویدن اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد

  • کد خبر: ۳۰۶۳۹۱
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد
گروهی از دانشمندان استرالیایی نوعی حسگر مینیاتوری ساخته‌اند که قادر به تشخیص سطوح پایین گاز سمی و آلاینده دی اکسید نیتروژن (NO۲) است و عملکرد خوبی فعلا در سطح آزمایشگاهی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسگری که این دانشمندان از دانشگاه نیو ساوث ویلز سیدنی طراحی کرده و ساخته‌اند، می‌تواند حسگر یکوچک و انعطاف پذیر است که می‌تواند گاز مضر دی اکسید نیتروژن را در زمان واقعی بدون نیاز به منبع انرژی خارجی تشخیص دهد. حسگر‌های گاز، کاربرد‌های وسیعی دارند؛ به‌ویژه در بخش بهداشت و درمان، ضوابط ایمنی کار، نظارت بر وضعیت و میزان گاز‌های قابل قابل اشتعال و سمی در محیط دارند.

این حسگر که تقریباً ابعادی ۲ سانتی‌متر در ۲ سانتی‌متر با ضخامت آن فقط ۴ دهم میلی‌متر دارد؛ توانسته برخی محدودیت‌های موجود در حسگر‌های گاز فعلی؛ از جمله اندازه محدود، هزینه بالا و مصرف انرژی را رفع کرده است.

نمونه اولیه این حسگر که توسط گروهی از دانشمندان مدرسه علوم و مهندسی مواد دانشگاه نیو ساوث ویلز استرالیا ساخته شده است، حساسیت بالایی نسبت به گاز دی‌اکسید نیتروژن دارد.

آخرین مطالعه‌ای که در مورد این حسگر در نشریه علوم پیشرفته/ Advanced Science منتشر شده است، همچنین نشان می‌دهد چگونه اجزای کلیدی حسگر به‌طور پایدار با استفاده از روش‌های چاپ پیچیده تولید شده‌اند.

پروفسور چو یکی از محققان و از سازندگان حسگر یادشده گفت: ساخت این حسگر فقط در زمینه علمی مفید نیست و ظرفیت زیادی برای استفاده در کاربرد‌های عملی دارد. همچنین عملکرد پایدار این حسگر در آزمایشگاه، باعث شده مطمئن شویم انقلابی در حسگر‌های گاز پدید آمده است که در آینده می‌توانند در کاربرد‌های حسگر پوشیدنی و تولید در مقیاس بزرگ نیز اجرا شود.

بر اساس این خبر، حسگر‌های گاز کاربرد‌های مختلفی دارند، در زمینه بهداشت و درمان و ایمنی برای تشخیص سطوح خطرناک گاز‌های سمی، از جمله مونوکسید کربن و دی اکسید نیتروژن استفاده می‌شوند. سطح گاز دی اکسید نیتروژن در مناطقی که منابع انتشار زیاد دارد، از جمله جاده‌های شلوغ، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها بالاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->