حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟ تلسکوپ جیمزوب کهکشان‌هایی را کشف کرده که فقط ۲۰۰ میلیون سال پس از بیگ‌بنگ شکل گرفته‌اند هنوز در شورای عالی فضای مجازی خبری از رأی‌گیری برای رفع فیلترینگ نیست! پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است سم آلتمن و جف بیزوس هم از دونالد ترامپ حمایت مالی خواهند کرد رندر اولیه‌ی کنسول نینتندو سوییچ ۲ فاش شد + ویدئو
سرخط خبرها

حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد

  • کد خبر: ۳۰۶۳۹۱
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد
گروهی از دانشمندان استرالیایی نوعی حسگر مینیاتوری ساخته‌اند که قادر به تشخیص سطوح پایین گاز سمی و آلاینده دی اکسید نیتروژن (NO۲) است و عملکرد خوبی فعلا در سطح آزمایشگاهی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسگری که این دانشمندان از دانشگاه نیو ساوث ویلز سیدنی طراحی کرده و ساخته‌اند، می‌تواند حسگر یکوچک و انعطاف پذیر است که می‌تواند گاز مضر دی اکسید نیتروژن را در زمان واقعی بدون نیاز به منبع انرژی خارجی تشخیص دهد. حسگر‌های گاز، کاربرد‌های وسیعی دارند؛ به‌ویژه در بخش بهداشت و درمان، ضوابط ایمنی کار، نظارت بر وضعیت و میزان گاز‌های قابل قابل اشتعال و سمی در محیط دارند.

این حسگر که تقریباً ابعادی ۲ سانتی‌متر در ۲ سانتی‌متر با ضخامت آن فقط ۴ دهم میلی‌متر دارد؛ توانسته برخی محدودیت‌های موجود در حسگر‌های گاز فعلی؛ از جمله اندازه محدود، هزینه بالا و مصرف انرژی را رفع کرده است.

نمونه اولیه این حسگر که توسط گروهی از دانشمندان مدرسه علوم و مهندسی مواد دانشگاه نیو ساوث ویلز استرالیا ساخته شده است، حساسیت بالایی نسبت به گاز دی‌اکسید نیتروژن دارد.

آخرین مطالعه‌ای که در مورد این حسگر در نشریه علوم پیشرفته/ Advanced Science منتشر شده است، همچنین نشان می‌دهد چگونه اجزای کلیدی حسگر به‌طور پایدار با استفاده از روش‌های چاپ پیچیده تولید شده‌اند.

پروفسور چو یکی از محققان و از سازندگان حسگر یادشده گفت: ساخت این حسگر فقط در زمینه علمی مفید نیست و ظرفیت زیادی برای استفاده در کاربرد‌های عملی دارد. همچنین عملکرد پایدار این حسگر در آزمایشگاه، باعث شده مطمئن شویم انقلابی در حسگر‌های گاز پدید آمده است که در آینده می‌توانند در کاربرد‌های حسگر پوشیدنی و تولید در مقیاس بزرگ نیز اجرا شود.

بر اساس این خبر، حسگر‌های گاز کاربرد‌های مختلفی دارند، در زمینه بهداشت و درمان و ایمنی برای تشخیص سطوح خطرناک گاز‌های سمی، از جمله مونوکسید کربن و دی اکسید نیتروژن استفاده می‌شوند. سطح گاز دی اکسید نیتروژن در مناطقی که منابع انتشار زیاد دارد، از جمله جاده‌های شلوغ، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها بالاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->