ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان
سرخط خبرها

حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد

  • کد خبر: ۳۰۶۳۹۱
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد
گروهی از دانشمندان استرالیایی نوعی حسگر مینیاتوری ساخته‌اند که قادر به تشخیص سطوح پایین گاز سمی و آلاینده دی اکسید نیتروژن (NO۲) است و عملکرد خوبی فعلا در سطح آزمایشگاهی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسگری که این دانشمندان از دانشگاه نیو ساوث ویلز سیدنی طراحی کرده و ساخته‌اند، می‌تواند حسگر یکوچک و انعطاف پذیر است که می‌تواند گاز مضر دی اکسید نیتروژن را در زمان واقعی بدون نیاز به منبع انرژی خارجی تشخیص دهد. حسگر‌های گاز، کاربرد‌های وسیعی دارند؛ به‌ویژه در بخش بهداشت و درمان، ضوابط ایمنی کار، نظارت بر وضعیت و میزان گاز‌های قابل قابل اشتعال و سمی در محیط دارند.

این حسگر که تقریباً ابعادی ۲ سانتی‌متر در ۲ سانتی‌متر با ضخامت آن فقط ۴ دهم میلی‌متر دارد؛ توانسته برخی محدودیت‌های موجود در حسگر‌های گاز فعلی؛ از جمله اندازه محدود، هزینه بالا و مصرف انرژی را رفع کرده است.

نمونه اولیه این حسگر که توسط گروهی از دانشمندان مدرسه علوم و مهندسی مواد دانشگاه نیو ساوث ویلز استرالیا ساخته شده است، حساسیت بالایی نسبت به گاز دی‌اکسید نیتروژن دارد.

آخرین مطالعه‌ای که در مورد این حسگر در نشریه علوم پیشرفته/ Advanced Science منتشر شده است، همچنین نشان می‌دهد چگونه اجزای کلیدی حسگر به‌طور پایدار با استفاده از روش‌های چاپ پیچیده تولید شده‌اند.

پروفسور چو یکی از محققان و از سازندگان حسگر یادشده گفت: ساخت این حسگر فقط در زمینه علمی مفید نیست و ظرفیت زیادی برای استفاده در کاربرد‌های عملی دارد. همچنین عملکرد پایدار این حسگر در آزمایشگاه، باعث شده مطمئن شویم انقلابی در حسگر‌های گاز پدید آمده است که در آینده می‌توانند در کاربرد‌های حسگر پوشیدنی و تولید در مقیاس بزرگ نیز اجرا شود.

بر اساس این خبر، حسگر‌های گاز کاربرد‌های مختلفی دارند، در زمینه بهداشت و درمان و ایمنی برای تشخیص سطوح خطرناک گاز‌های سمی، از جمله مونوکسید کربن و دی اکسید نیتروژن استفاده می‌شوند. سطح گاز دی اکسید نیتروژن در مناطقی که منابع انتشار زیاد دارد، از جمله جاده‌های شلوغ، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها بالاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->