رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

توصیه یک رسانه آمریکایی به ترکیه برای سازش با کردهای سوریه

  • کد خبر: ۳۰۶۴۷۰
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
توصیه یک رسانه آمریکایی به ترکیه برای سازش با کردهای سوریه
رسانه آمریکایی فاکس نیوز در گزارشی درباره تحولات اخیر در سوریه و نقش آنکارا در این میان، تصریح کرد: اگرچه ترکیه به یک جنگ تمام عیار علیه کردهای سوریه نزدیک می‌شود، بهتر است که با آنها به یک توافق مبتنی بر همکاری دست یابد که منطقه را نیز با ثبات می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه ممکن است در تلاش برای نابود کردن کرد‌های سوریه که متحد آمریکا به شمار می‌آیند با تهاجم برنامه‌ریزی‌شده‌اش به شمال این کشور در آستانه فروبردن آن در یک جنگ جدید باشد.

بر اساس اطلاعات شبکه فاکس نیوز از شمال سوریه، آتش‌بسی که با میانجی‌گری کاخ سفید بین ترکیه و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (SDF) تحت رهبری کرد‌ها حاصل شد تا حد زیادی توسط نیرو‌های طرفدار ترکیه و اردوغان نادیده گرفته شده است. نیرو‌های دموکراتیک سوریه که ۱۲ هزار جنگجو را در کارزار خود برای کمک به ایالات متحده در سوریه از دست داد، اکنون با یک بحران وجودی مواجه است.

یک منبع نیرو‌های دموکراتیک سوریه در شمال کشور به فاکس نیوز گفت که مخالفان و ارتش ملی سوریه که هر دو با دولت اردوغان همسو هستند، در حال تجدید خود در اطراف کوبانی (شهری در منطقه عین‌الاسد متعلق به کردها) از جهت شرق و غرب هستند. او افزود: حملات به سد تشرین نیز همچنان به‌طور متناوب انجام می‌شود. نیرو‌های دموکراتیک سوریه با آنها مقابله می‌کند و آنها را به‌طور مداوم به عقب می‌راند. علاوه‌براین، خطوط مقدم کوبانی به‌طور مستمر در معرض حملات پهپاد‌های مسلح ترکیه و توپخانه‌ای قرار دارد. حمایت هیچ ملتی نیست. فقط کمک ایالات متحده برای میانجی‌گری بین ما و ترک‌ها، با هدف آتش بس دائمی است.

به گفته این منبع آگاه، حمله‌کنندگان اصلی اس‌ان‌اِی (SNA) نام دارند که که لشکر حمزه و لشکر سلطان سلیمان شاه را تشکیل می‌دهند و به رهبر حزب «جنبش ملی‌گرای افراطی» (MHP) وفادار هستند که رجب طیب اردوغان نیز با آن همسو است.

سیمون لدین، معاون سابق دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور خاورمیانه در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اظهار داشت: ایالات متحده باید حمایت خود را از نیرو‌های دموکراتیک سوریه با استفاده از همه ابزار‌های موجود برای اطمینان از توانایی آنها در میدان و در عین حال، با توجه به واقعیت ترکیه تقویت کند. زیرا متحد ما در ناتو، در حال فراهم کردن امکان گسترش سریع یک تهدید افراطی است.

یک سخنگوی وزارت امورخارجه به فاکس نیوز گفت: سوریه در حال حاضر در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد. ما نمی‌خواهیم، شاهد این باشیم که هیچ یک از طرفین اقدامی برای دنبال کردن منافع یک‌جانبه خود به جای منافع گسترده‌تر مردم سوریه انجام دهند.

وی مدعی شد: ما همچنان با دولت ترکیه و سایرین در منطقه در مورد مسیری رو به جلو که تنش‌ها را کاهش می‌دهد، صحبت می‌کنیم، نه راهی که تنش‌ها را تشدید می‌کند. این کار برای افزایش ثبات است، نه اینکه بیشتر درگیر جنگ شویم.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در ادامه ادعا‌های خود افزود: تمرکز ما بر پیشبرد روند سیاسی به رهبری سوریه مبتنی بر قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل و در عین حال تضمین شکست پایدار داعش است. با توجه به اینکه می‌دانیم داعش از بی‌ثباتی بهره‌برداری می‌کند، تمام کشور‌های دارای نفوذ در میدان نبرد، ازجمله ترکیه موظفند که ثبات، گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری را ارتقا دهند. ایالات متحده از تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کند.

فاکس نیوز در گزارش خود با اشاره به وجود برخی دیگر از گروه‌های تندرو در سوریه نسبت به ظهور دوباره داعش در سوریه که تهدیدی برای ایالات متحده به شمار می‌آید، هشدار داد و تصریح کرد: شکست ظاهری دولت جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) در متقاعد کردن اردوغان برای عدم حمله می‌تواند به معنی فرار ۱۰ هزار تروریست داعش باشد که در زندان‌های تحت کنترل نیرو‌های دموکراتیک سوریه نگهداری می‌شوند.

نیرو‌های دموکراتیک سوریه مجبور به استقرار مجدد نیرو‌های خود برای مقابله با کارزار ترکیه برای خالی کردن جمعیت شمال سوریه از آنها شده است. کارشناسان مبارزه با تروریسم استدلال می‌کنند که ظهور مجدد داعش در سوریه می‌تواند بر امنیت آمریکا تأثیر منفی بگذارد.

سناتور جان کندی بار‌ها در سخنرانی خود خطاب به اردوغان در کنگره تاکید کرد: کرد‌ها را به حال خود رها کنید. کرد‌ها دوستان آمریکا هستند. بیشترین کسانی که مسئول کمک به ما هستند، کرد‌ها به شمار می‌آیند.

کندی به اردوغان هشدار داد: اگر به سوریه حمله کنید و دستتان به کرد‌ها برسد، از کنگره آمریکا می‌خواهم کاری انجام دهد. او خاطرنشان کرد: تحریم‌های ما کمکی به اقتصاد ترکیه نمی‌کند.

به گفته فاکس نیوز، اقتصاد ترکیه متزلزل است و تحریم‌های اقتصادی قوی ایالات متحده می‌تواند دولت اردوغان را بی‌ثبات کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->