مجید طاهرپور در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: ۹ مزرعه ماهی خاویاری در استان در حوزه پرورش و تولید این نوع، فعالیت دارد. هفت مزرعه از این تعداد در شهرستان سبزوار و یک واحد در داورزن و دیگری در شهرستان کلات قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت تولیدات از محل پرورش ماهی خاویاری بیان کرد: تولید گوشت ماهیان خاویاری در سال ۱۴۰۲ به میزان ۷۰ تن بود و رتبه هشتم کشور را در این زمینه داریم.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: این استان در تولید خاویار نیز رتبه ششم کشور را با تولید ۱۷۹ کیلوگرم در سال گذشته دارد.