کتاب «أنیس» رونمایی شد (۲۲ دی ۱۴۰۳) تصادف در شرق قوچان ۶ مصدوم برجای گذاشت (۲۲ دی ۱۴۰۳) دخل و خرج خانوار‌های شهری ایران در سال ۱۴۰۲ ناتراز بود مدارس، ادارات و بانک های مشهد و خراسان رضوی فردا (یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳) دایر است تصادف در جاده مشهد ـ نیشابور ۶ مصدوم بر جای گذاشت (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس استان تهران فردا یکشنبه (۲۳ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌های کشور فردا (یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳) تعطیل شده است؟ آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ هلاکت ۴ انتحاری داعش در یمن (۲۲ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس تا پایان سال ۱۴۰۳ غیرحضوری شده است؟ مقام شیخ‌ احمد جام، نمونه‎ای چشم‌نواز از تجمیع همه عناصر معماری ایرانی‌اسلامی اسامی کرم‌ها و ماسک‌های غیرمجاز اعلام شد (۲۲ دی ۱۴۰۳) درباره بایدها و نباید‌های بازسازی و ساخت و سازها در محیط آپارتمان | همراهی برای نونواری یادی از مرحوم پروفسور محسن هشترودی | ریاضی‌دانی که با اعداد شعر می‌گفت شدت بیماری‌زایی hmpv شبیه به آنفلوانزاست ۴ نوشیدنی معجزه‌گر برای درمان سنگ کلیه شیوع ۶۵ درصدی کم تحرکی و اضافه وزن در کشور پلیس مشهد با دستگیری ۲  متهم شگرد کثیفی را کشف کرد | فروش لاشه خودرو‌های سرقتی به مالکانشان خراسان رضوی، رتبه دوم تولد و ازدواج در هفت ماه نخست ۱۴۰۳ | بالانشینی در ولادت و وصلت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از روز دوشنبه ۵ عامل تشدیدکننده بیماری‌های تنفسی فصل اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی با افزایش پوشش‌های بیمه‌‌ای بررسی دلایل زایمان زودرس و ناباروری تنها ۴ درصد ریه‌های اهدایی قابل استفاده است سامانه بارشی از عصر امروز (۲۲ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد رشد ۷۰ درصدی مصرف دخانیات در بین بانوان چرا مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم مهم است؟ فریز تخمک، فرصتی برای حفظ باروری بانوان بالای ۳۰ سال تاریخ واریز حقوق دی‌ماه ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول مراکز شماره گذاری خودرو فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل نیست تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری دادگستری خراسان رضوی در روز شنبه (۲۲ دی ۱۴۰۳) یورش نظامیان‌ صهیونیست به‌ مناطق مختلف کرانه‌ باختری
سرخط خبرها

۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند

  • کد خبر: ۳۰۶۶۸۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۳۸ درصد فرهنگیان به مسکن نیاز دارند که زمین‌های مازاد معرفی‌شده برای مولدسازی به ساخت مسکن فرهنگیان اختصاص خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی نیکفر در خصوص اقدامات این وزارتخانه برای تأمین مسکن فرهنگیان اظهار کرد: مسکن یکی از مطالبات جدی فرهنگیان در سراسر کشور بوده که در این راستا کارگروه مسکن در وزارت آموزش و پرورش تشکیل و پیش‌نویس یک تفاهم‌نامه تهیه شده است.

وی افزود: این پیش‌نویس پیش‌تر به امضای معاونان وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش رسیده بود، اما به دلیل تغییر دولت و نهایی نشدن آن در دوران شهید رئیسی، مجدداً در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تفاهم‌نامه جدید در کارگروه مسکن وزارت آموزش و پرورش تهیه شده و در صورت نهایی شدن، به امضای وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش خواهد رسید.

نیکفر در خصوص مسکن فرهنگیان عنوان کرد: ما معتقدیم با حل این مسئله، مشکل اصلی متقاضیان مسکن در کشور نیز برطرف خواهد شد. برای این منظور، سه نیاز اساسی داریم. اولین نیاز زمین بوده که پیشنهاداتی برای تأمین زمین ارائه شده است. دوم ساخت است که از ظرفیت هلدینگ ساختمانی صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت‌های تابعه آن و تعاونی‌های مسکن فعال فرهنگیان استفاده خواهیم کرد. سوم تسهیلات بانکی بوده که قصد داریم تسهیلات بانکی را هدفمند کرده و آنها را به سمت خرید و تأمین مسکن هدایت کنیم.

ساخت مسکن فرهنگیان در ۱۸ استان

وی در پاسخ به این پرسش که زمین‌های شناسایی‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش در کدام مناطق قرار دارند، تصریح کرد: مسکن و مدرسه به‌طور همزمان مورد توجه قرار دارند. آموزش و پرورش زمین‌های قابل عرضه ندارد، اما نمی‌توان به تمامی زمین‌ها برای ساخت مسکن یا مدارس اتکا کرد، زیرا برخی در مناطق روستایی یا مکان‌هایی قرار دارند که برای ساخت مسکن مناسب  نیستند. در حال حاضر، وزارت در تلاش است زمین‌های قابل استفاده را شناسایی کند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: باید ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها را ترغیب کنیم تا زمین‌های قابل عرضه را معرفی کنند. نگرانی‌هایی وجود دارد که زمین‌های مازاد برای مولدسازی به ساخت مسکن فرهنگیان اختصاص نیابد. وزارت راه و شهرسازی باید به ما کمک کند تا زمین‌های شناسایی‌شده براساس تفاهم‌نامه در اختیار فرهنگیان قرار گیرد. این اقدام می‌تواند رغبت ادارات کل را برای معرفی زمین‌ها افزایش دهد.

غیرفعال شدن سامانه ثبت تقاضای مسکن

نیکفر در پاسخ به پرسشی در خصوص وعده‌ها و آمار‌های پیشین در زمینه ساخت مسکن فرهنگیان، بیان کرد: نیاز‌ها و تعداد افراد ثبت‌نام‌شده در سامانه وزارت راه و شهرسازی احصا شده، اما سامانه ثبت تقاضای مسکن از بیش از دو سال پیش غیرفعال شده است. بسیاری از متقاضیان، به‌ویژه نیرو‌های جدید، قادر به ثبت‌نام نیستند.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگیان فاقد مسکن به سه دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول افرادی که در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت‌نام کرده‌اند و فرم ج آنها سبز است، دوم متقاضیانی که به هر دلیلی نتواسته‌اند ثبت‌نام کنند و سوم فرهنگیانی که نیاز به تعویض مسکن دارند، مانند افرادی که در آغاز زندگی مسکن کوچک‌تری خریداری کرده و اکنون به خانه‌ای بزرگ‌تر نیاز دارند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳۸ درصد از فرهنگیان نیاز به مسکن دارند، تصریح کرد: این موضوع به دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاع داده شده است. برخی پروژه‌های مسکن که پیش از این توسط صندوق ذخیره و تعاونی مسکن فرهنگیان آغاز شده، در حال پیشرفت با درصد‌های متفاوت هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->