جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

چالش جدید استقلال برای میزبانی از سپاهان

  • کد خبر: ۳۰۶۸۸۶
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
چالش جدید استقلال برای میزبانی از سپاهان
آبی‌های پایتخت در صورت آماده نشدن ورزشگاه آزادی برای دیدار با سپاهان، با چالشی جدید مواجه خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آخرین بازی نیم فصل نخست لیگ برتر، استقلال میزبان سپاهان است. دیداری که صرف نظر از حساسیت‌های همیشگی و البته معادلات بالای جدول، یک بهانه دیگر هم برای تماشایی‌تر شدن دارد و آن هم رونمایی از مدل بازسازی شده ورزشگاه آزادی پس از نزدیک به ۷ ماه تعطیلی است.

هواداران فوتبال و به خصوص استقلالی‌ها بی صبرانه منتظر هستند یک بار دیگر به آزادی برگردند و مسوولان ورزش کشور هم این قول را داده‌اند که این استادیوم تا آن زمان آماده استفاده خواهد بود، اما اگر این اتفاق رخ ندهد، مشکلات بزرگی گریبان آبی‌ها پایتخت را خواهد گرفت.

مطابق برنامه، در هفته پانزدهم لیگ برتر و در تاریخ چهارشنبه دوازدهم دی ماه، هوادار میزبان پرسپولیس است و فردای آن روز استقلال از سپاهان پذیرایی می‌کند. مسابقه دو تیم تهرانی فوق در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار می‌شود؛ یعنی همان استادیومی که استقلال و پرسپولیس هم در این فصل و در مدت تعمیرات آزادی، بازی هایشان را آن جا انجام می‌دادند.

به این ترتیب با توجه به فاصله یک روزه نبرد دو تیم سرخابی، اگر قرار باشد ورزشگاه آزادی تا آن زمان آماده نشود، آن وقت استقلالی‌ها با مشکل جدی پیدا کردن زمین چمن مواجه می‌شوند و میزبانی شان از رقیب اصفهانی تحت شعاع نداشتن یک ورزشگاه در پایتخت قرار می‌گیرد چرا که قطعا قلعه حسن خان نمی‌تواند میزبان دو بازی سنگین باشد و هیچ ورزشگاه دیگری هم در تهران وجود ندارد!

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->