رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد
سرخط خبرها
مدیر امور سینمایی خراسان رضوی:

فضای سینمای ایران برای مردم یک فضای ایمن و پاکیزه شده است

  • کد خبر: ۳۰۷۱۶
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
فضای سینمای ایران برای مردم یک فضای ایمن و پاکیزه شده است
حیدر مرادی در دومین کارگاه آموزشی پروتکل‌های بهداشتی برای مدیران و پرسنل سالن‌های سینما در مشهد اطمینان خاطر داد که فضای سینمای ایران یک فضای ایمن و پاکیزه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر مرادی صبح امروز در دومین کارگاه آموزشی پروتکل‌های بهداشتی برای مدیران و پرسنل سالن‌های سینما در مشهد با همکاری اورژانس کشور  با اشاره به اینکه قریب به ۴ ماه است که متاسفانه سینما‌ها تعطیل شده است، اظهار داشت: یکی از مهمترین کارکرد‌های سینما در طول تاریخ سینما این بوده در بحران‌های مختلف مامن و محل آرامش مخاطبان خود بوده است که متاسفانه با شیوع ویروس کرونا، سینما این کارکرد رو از دست داده که امیدواریم با بازگشایی سینما‌ها در اول تیر ماه باز هم شاهد انتقال و تزریق شادی از طرف سینما به جامعه باشیم.

 

مدیر امور سینمایی خراسان رضوی ادامه داد: مقصود ما از این جلسه و جلسات مشابه که در استان‌های مختلف به صورت مجازی برگزار می‌شود این است که به مردم شریف کشورمان این اطمینان خاطر را بدهیم که فضای سینمای ایران یک فضای ایمن، پاکیزه و مراقبت شده جهت حضور خانواده‌ها برای به تماشا نشستن آثار ارزشمند سینمای ایران است.

 

وی همچنین افزود: ما باید سعی کنیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و منتشر کردن آن در فضای مجازی به مردم اطمینان خاطر بدهیم که به فکر سلامتی مخاطبان خود هستیم.

 

مرادی در ادامه خاطر نشان کرد: امکانات لازم بهداشتی در سینماها مهیا شده است که طی روزهای آینده از طریق انجمن سینما داران تحویل می‌شود.

 

همچنین ایشان ضمن تشکر از سازمان سینمایی و اورژانس کشور به خاطر همراهی در برگزاری این کارگاه خاطرنشان کرد: هفته گذشته با همکاری سازمان آتش نشانی مشهد و همیاری دکتر عزیزی گندزدایی پردیس سینمایی هویزه رو به صورت حرفه‌ای انجام دادیم.

 

در ادامه نشست محمدرضا شاره کارشناس اورژانس ضمن تاکید بر اثرگذاری سینما در بازتاب فعالیت‌های صورت گرفته در نظام سلامت، عنوان کرد: اورژانس آمادگی کامل دارد تا در افزایش آگاهی جامعه در حوزه سلامت علی الخصوص فعالیت‌های اورژانس همکاری نزدیک با سینما داشته باشد.

 

وی در ادامه افزود: با توجه به بازگشایی سینماها از ابتدای تیرماه، مقرر شد سازمان اورژانس کشور در رابطه با آموزش پروتکل‌های لازم به مدیران و پرسنل سینما با سازمان سینمایی همکاری کند و با حضور نمایندگانی از دو سازمان، برنامه‌های آموزشی نیز در صدا و سیما برای اطلاع رسانی و آموزش گسترده‌تر تولید و پخش شود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->