بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر

  • کد خبر: ۳۰۷۲۱۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر
رئیس سازمان اقتصادی شهرداری از افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شورای اسلامی شهر مشهد دوم آبان ماه امسال با لایحه دو فوریتی افزایش سرمایه شهرداری در بانک شهر موافقت کرد و به مدیریت شهری اجازه داد تا سرمایه خودش در بانک شهر را به مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش بدهد. رئیس سازمان اقتصادی شهرداری مشهد همان زمان اعلام کرد که این افزایش سرمایه هم جایگاه شهرداری مشهد در هیئت مدیره را حفظ و هم امکان دریافت تسهیلات را از بانک شهر فراهم می‌کند و حالا آن‌طور که محمد هادی محمدی‌مقدم اعلام کرده است، این افزایش سرمایه در جلسه اخیر معاونان مالی شهرداری‌ها با بانک شهر اتفاق افتاده و با این اقدام فرصت مناسبی برای تأمین مالی طرح‌ها و پروژه‌های شهری برای شهرداری فراهم شده است.

سهم شهرداری مشهد از بانک شهر افزایش پیدا کرد

رئیس سازمان اقتصادی شهرداری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا، با بیان اینکه افزایش سرمایه شهرداری‌ها در بانک شهر امکان پشتیبانی بهتر و بیشتری از مدیریت شهری را فراهم می‌کند گفت: افزایش سرمایه بانک شهر توسط سهام‌داران فرصت مناسبی را برای پشتیبانی و تأمین مالی طرح پروژه‌های شهری فراهم می‌کند و زمینه ارائه خدمات و تسهیلات بانکی به مشتریان و مدیریت شهری را بیش از پیش گسترده کرده است. درحال حاضر سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر به ۱۰۰هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است و این اقدام فرصت مناسبی برای شهرداری فراهم آورده است تا بتواند برای طرح‌های شهری تأمین مالی کند.

توسعه همکاری بانک با مدیریت شهری

محمدی‌مقدم با اشاره به برگزاری جلسه مشترک میان شهرداران و معاونان مالی شهرداری‌های سهام‌دار بانک با هیئت مدیره آن توضیح داد: در جلسه شهرداران و معاونان مالی و اقتصادی شهرداری‌های سهام‌دار بانک شهر با مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره این بانک که به تازگی برگزار شد، پیرامون راهکار‌های توسعه همکاری‌های پولی و بانکی بین شهرداری‌ها و بانک شهر گفت‌و‌گو شد.

وی ادامه داد: گزارش مالی ارائه شده در این جلسه نشان‌دهنده افزایش نقدینگی و سود دهی بانک شهر و توسعه و بهبود خدمات بانکی و مشارکت مشتریان در پیشبرد اهداف بانک شهر بوده که در ارتقای خدمات بانک به مشتریان از جمله شهرداری‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

در این جلسه همچنین درباره افزایش کفایت سرمایه بانک به ۸ درصد و موضوع قانون برنامه هفتم پیشرفت تبادل نظر شد و در راستای سیاست‌های بانک مرکزی قرار شد تا هیئت‌مدیره بانک برنامه عملیاتی و اجرایی آن را تدوین کند تا در جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده بانک با حضور سهام‌داران بررسی و تصمیم نهایی برای آن گرفته شود.

افزایش سرمایه واریز شد

محمدی‌مقدم از واریز مبلغ افزایش سرمایه سهام‌داران بانک شهر از جمله شهرداری مشهد خبر داد و در این باره بیان کرد: سهام‌داران بانک شهر مبلغ افزایش سرمایه را اخیرا به حساب این بانک واریز کرده‌اند که درحال حاضر در مرحله ثبت قانونی است و به زودی به سرمایه سهام‌داران افزوده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->