آیا چند نرخی بودن ارز، اقتضای اقتصاد ایران است؟ پرداخت ۹۷ درصد مطالبات کلزاکاران| پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن دانه سویا پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ قیمت نقره امروز شنبه ‍۲۲ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴  شرایط فروش سیتروئن C ۳-XR توسط سایپا اعلام شد + قیمت و جزئیات (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اتاق اصناف مشهد: تبصره ماده ۱۰۰ گامی در مسیر هوشمندسازی اخذ مالیات است قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۷ پرومکس چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۱۰ میلیونی پژو ۲۰۷ تخم‌مرغ، ران مرغ، ران گوسفندی و ران گوساله در مشهد چند؟ (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول گشت‌های روزانه تعزیرات حکومتی مشهد بر بازار مرغ، برنج و نان توقف در نقطه صفر | بورس از رشد ایستاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) فرماندار شهرستان سرخس: ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در سرخس، گامی برای رونق کسب‌وکار و اشتغال است قیمت انواع سکه پارسیان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول حدود ۸۰ هزار نفر برنده پیش فروش سکه طلا شدند | مرحله جدید پیش فروش سکه بزودی اعلام می‌شود استاندار خراسان رضوی: اختیار توزیع و مدیریت درآمد مازاد ارزی استان باید به خود استان تفویض شود قیمت جهانی طلا در بازار امروز (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد منتظر افت قیمت گوشت باشید (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) با وجود کاهش مصرف برق، خاموشی‌ها به پایان می‌رسد؟ تا دی ماه قیمت طلا به چه عددی می‌رسد؟ | پیش‌بینی مهم یک بانک بین‌المللی درباره قیمت طلا پرداخت کالابرگ تا پایان سال ادامه خواهد یافت ریزش قیمت طلا در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۳ قلم میوه دغدغه‌های بخش خصوصی درباره مکانیسم ماشه کاهش تقاضا در بازار نوشت افزار مشهد تحت تأثیر تورم | زنگ گرانی در بازار لوازم تحریر
سرخط خبرها

قیمت برنج پاکستانی در مشهد قد کشید/ کمبود برنج نیست، فقط گران است!

  • کد خبر: ۳۰۷۲۶
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
  • ۲
قیمت برنج پاکستانی در مشهد قد کشید/ کمبود برنج نیست، فقط گران است!
برنج ایرانی یا پاکستانی، تفاوتی ندارد، قیمت هر کدام را بخواهی، در این روز‌ها و هفته‌های گذشته به اوج خود رسیده است.

نجمه سرباز/شهرآرانیوز، این بالارفتن قیمت‌ها ابتدا از برنج وارداتی (تایلندی، هندی) که بیشتر از کشور‌های شبه قاره هند به ایران صادر می‌شود، شروع شد و در نهایت هم به برنج ایرانی ختم شد.


کافی است با مراجعه به بازار‌های شهر و مراکز فروش انواع برنج به‌دنبال برنج پاکستانی و هندی بگردی، دیگر چندان یافت نمی‌شود. برنج‌هایی که به‌دلیل داشتن قیمت پایین‌تر نسبت به برنج ایرانی پرطرف‌دارترند و این روز‌ها هم گوی سبقت را در گرانی از رقیب ایرانی خود ربوده‌اند.

 

در مراجعه به برخی مراکز عرضه برنج پاکستانی و ایرانی در مشهد در روز گذشته، مشتریان برای اقلام پرمصرف برنج خارجی باید برای هر کیسه ۱۰ کیلویی از حدود کیلویی ۱۲ تا ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و گاهی هم تا ۲۰ هزار تومان هزینه کنند. برنج ایرانی نیز از کیلویی ۱۹ تا ۲۶ هزار تومان و برنج ایرانی درجه یک از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان در بازار مشهد به فروش می‌رسد.

 

همچنین هر کیلو از انواع برنج طارم  با قیمتی از حدود کیلویی ۲۸ تا ۳۳ هزار تومان و انواع برنج هاشمی با قیمتی حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.


قیمت واقعی برنج چند است؟


سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به‌عنوان یکی از مراجع تعیین و اعلام قیمت کالا‌های اساسی، فروردین‌ماه قیمت انواع برنج ایرانی را از کیلویی ۱۵ تا ۲۳ هزار تومان ثبت کرد. درحالی‌که در نخستین روز خردادماه امسال قیمت هر کیلوگرم از انواع برنج داخلی به نقل از همین سازمان به ۱۶ تا ۲۵ هزار تومان رسید. همچنین این سازمان قیمت هر کیلوگرم از انواع برنج داخلی را روز گذشته در سامانه اطلاع‌رسانی خود ۱۶‌هزار و ۷۰۰ تومان تا ۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد.


طبق اعلام سامانه اطلاع‌رسانی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر کیلوگرم برنج طارم از ۲۲ هزار و ۸۰۰ تا ۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان، هر کیلو گرم برنج هاشمی با قیمت حداقل ۲۱هزار و ۳۰۰ تومان و حداکثر ۲۵ هزار تومان و قیمت برنج خزر نیز برای هر کیلوگرم، بین ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان تا ۱۷‌هزار و ۷۰۰ تومان در بازار تعیین شده است.


عرضه برنج بیشتر از تقاضاست


بر این اساس به‌ظاهر بحث نظارت بر بازار برنج آن‌گونه که باید و شاید پررنگ نیست، زیرا قیمت‌های موجود در بازار برنج چیزی خلاف آنچه سازمان حمایت مصرف‌کننده اعلام کرده است را نشان می‌دهد.


حسین شرف‌زاده، رئیس اتحادیه صنف برنج و عمده‌فروشان موادغذایی مشهد، دراین‌باره در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه کمبودی در عرضه برنج در بازار وجود ندارد و فقط بحث گران شدن آن است، گفت: باتوجه‌به اینکه واردات برنج پاکستانی با ارز نیمایی انجام می‌شود، این امر بر قیمت این محصول در بازار تأثیرگذار بوده است.


وی باتوجه‌به ثبات قیمت برنج ایرانی در عمده‌فروشی‌ها گفت: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما به واردات دلیل اصلی افزایش قیمت برنج پاکستانی در بازار به شمار می‌رود.


وی تغییرات جدی و افزایش قیمت برنج خارجی را در بازار منکر نشد و این امر را ناشی از نرخ ارز و تأثیر بسزایش بر بازار اقلام اساسی به‌ویژه برنج دانست و گفت: خوشبختانه وضعیت و قیمت برنج ایرانی مانند قبل است و تفاوت چندانی ندارد. همچنین اکنون موجودی برنج ایرانی بیشتر از تقاضاست.


به گفته وی، اکنون قیمت برنج پاکستانی برای مصرف‌کننده در بازار ۱۹ هزار تومان است. برنج ایرانی نیز از ۱۹ تا ۲۶ هزار تومان است و برنج ایرانی درجه یک از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان در بازار مشهد به فروش می‌رسد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
1
5
خدا به داد قشر کم درآمد برسه ویک رحمی به دل دلالان بازاربندازه ( به کجا چنین شتابان)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
نظارت که نباشه همینه دیگه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->