واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث
سرخط خبرها

مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی

  • کد خبر: ۳۰۷۳۸۴
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در زمستان شیوع بیماری‌های ویروسی سبب ایجاد مشکلات تنفسی می‌شود.

دکتر عبدالرضا نوروزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص شیوع بیماری تنفسی در بین اطفال در مشهد گفت: که امسال در ایران و دیگر نقاط دنیا این موضوع به صورت اپیدمی و همه‌گیری بیمار‌های ویروسی تنفسی شایع شده است که این بیماری، کرونا نیست بلکه بیماری ویروسی تنفسی است که به گفته برخی کارشناسان نشان دهنده آن است که کرونا در حال نابودی است و دوباره بیماری‌های تنفسی دیگر شایع می‌شود.

وی افزود: به طور کلی برنامه تغذیه‌ای در بیماری‌های ویروسی به ۲ دسته تقسیم می‌شوند دسته نخست برای افزایش مقاومت بدن، پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به این بیماری‌ها است و دسته دوم برای درمان سریع افراد مبتلا به این بیماری‌ها و کاهش علائم تنفسی از جمله تب، سرفه و ... است.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا یکی از بهترین موارد پیشگیری از ابتلا است، ادامه داد: از لحاظ تغذیه‌ای برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن باید از درشت مغذی‌ها و ریزمغذی‌ها به اندازه کافی استفاده شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: بهترین ریزمغذی‌هایی که سبب افزایش قدرت سیستم ایمنی می‌شوند ویتامین ث است که در میوه‌جات و سبزیجات پاییزی و زمستانی به فراوانی یافت می‌شود و مصرف روزانه ۹۰ میلی‌گرم ویتامین ث در روز توصیه می‌شود که مصرف ۲ عدد پرتقال متوسط یا یک عدد پرتقال و ۲ عدد نارنگی به صورت روزانه این حجم از ویتامین ث را تامین می‌کند.

وی افزود: همچنین مصرف سبزیجات سبزرنگ به ویژه سبزیجاتی که رنگ سبز آن پررنگ و تیره‌تر باشد میزان ویتامین ث آنان بیشتر است و کاهو، اسفناج، فلفل دلمه‌ای منابع بسیار غنی ویتامین ث هستند.

دکتر نوروزی ادامه داد: با مصرف این موارد دیگر نیازی به استفاده و مصرف مکمل‌های مختلف و انواع قرص‌های جوشان حاوی ویتامین ث نیست چرا که مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین ث سبب ایجاد مشکلاتی همچون مشکلات معده و مختل شدن ترشح اسید معده و نیز باعث ایجاد اختلال در جذب سایر ویتامین‌ها می‌شود.

وی گفت: ریزمغذی مهم دیگر ویتامین آ است که نقش بسیار مهمی در افزایش قدرت سیستم ایمنی علیه ویروس‌ها دارد و بیشتر میوه‌جات و سبزیجات فصول زمستان و پاییز، حاوی مقادیر زیادی ویتامین آ هستند که شلغم پخته غنی‌ترین منبع ویتامین آ به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->