نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور کنایه سنگین میثاقی به قلعه‌نویی+ ویدیو| آماده پاسخ سرمربی تیم ملی باشید! صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی
سرخط خبرها

استقلال در باتلاق تساوی‌ها

  • کد خبر: ۳۰۷۴۴۴
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱
استقلال در باتلاق تساوی‌ها
استقلال در باتلاق تساوی‌های گرفتار شده و در سه بازی اخیر شش امتیاز با ارزش را از دست داده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال به رغم موقعیت‌هایی که در بازی با چادر ملوی یزد به دست آورد باز هم موفق به کسب پیروزی نشد و در بازی هفته چهاردهم نیز مقابل چادر ملوی یزد تن به تساوی داد. استقلال در هفته‌های سیزدهم و دوازدهم نیز دو تساوی دیگر مقابل آلومینیوم اراک و گل گهرسیرجان به دست آورده بود که در مجموع این ۳ بازی به رغم آنکه باختی را متحمل نشده، اما شش امتیاز با ارزش را از دست داده است.

استقلال به واسطه همین تساوی‌های سریالی از چهارده هفته حضور خود در لیگ برتر صاحب هفده امتیاز شده است که این میزان امتیاز مناسب نیست و نشان می‌دهد استقلال با این روند قادر به قرار گرفتن در میان مدعیان قهرمانی نخواهد بود.


استقلال هفته آینده مقابل سپاهان بازی دارد و پنج شنبه این که در راه است احتمالا در ورزشگاه آزادی باید مقابل سپاهان قرار بگیرد که آن بازی هم دشواری‌های خاص به خودش را دارد و بعید است آبی‌ها با این سبک و سیاق خود بتوانند امتیاز قابل توجهی از آن بازی به دست آورند.

استقلال با موسیمانه امیدوار بود در هفته‌های اخیر امتیازات بیشتری را دشت کند، اما عملکرد این تیم به گونه‌ای است که حالا به طور قطع می‌توان گفت اگر اصلاحاتی در نیم فصل دوم هم انجام شود، استقلال به صف مدعیان قهرمانی در لیگ برتر باز نخواهد گشت.

تساوی‌های شبهه باخت استقلال را از کورس رقابت با مدعیان عقب رانده است و درحالی که بازی با چادر ملو به دلیل جایگاه این تیم فرصتی ایده‌ال بود تا استقلال دست کم دو بازی پایانی نیم فصل را با امتیازات بیشتری به پایان برساند، اما چنین نشد و تیم موسیمانه بازهم امتیازات مهمی را از دست داد.

البته استقلال در بازی با چادر ملوی یزد موفق به ثبت کلین شیت شد، اما پرواضح است که آبی‌ها وضعیت مطلوبی در خط حمله ندارند و با وجود اینکه به خط دفاع خود تا حدی سر و سامان داده‌اند، اما در فاز هجومی با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

به هرحال این روند استقلال را در فصل جاری به آنچه می‌خواهد، نمی‌رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->