استاندار خراسان رضوی: مشهد در فوتبال و برخی رشته‌های ورزشی با عقب ماندگی رو‌به‌رو است | ورزشکاران استان در ناگویا افتخار آفرینی کردند

  • کد خبر: ۴۵۳۱۸۷
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۷
استاندار خراسان رضوی
«شهرآرانیوز - گروه جامعه»؛ استاندار خراسان رضوی گفت: ورزش خراسان رضوی به ویژه در برخی رشته‌ها همچون فوتبال با عقب ماندگی رو‌به‌رو است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در شورای اداری استان که روز شنبه در مشهد برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی خراسان رضوی، بر لزوم حمایت از ورزشکاران و هماهنگی دستگاه‌های مسئول برای توسعه ورزش استان تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت تجلیل از ورزشکاران حاضر در رقابت‌های ناگویا گفت: ما در ورزش خراسان رضوی پتانسیل‌های زیادی داریم و نمونه آن را در همین بازی‌های آسیایی ناگویا مشاهده کردید که ورزشکاران استان چگونه توانستند افتخار آفرینی کنند. باید این ورزشکاران تکریم شوند و البته زمینه استعداد یابی در دیگر رشته‌های نیز فراهم شود.

مظفری با انتقاد از وضعیت ورزشی استان افزود: مشهد و خراسان رضوی در گذشته در رشته فوتبال و در سطح لیگ برتر دو تیم تیم فوتبال داشت و در لیگ‌های پایین‌تر نیز تیم داشتیم، در رشته‌های دیگر هم همینطور بود مثلا کشتی و والیبال، اما امروز در این حوزه با عقب‌ماندگی جدی مواجه هستیم و باید برای بازگشت به جایگاه گذشته برنامه‌ریزی شود.

استاندار خراسان رضوی همچنین بر ضرورت ورود شرکت‌های صنعتی به حوزه ورزش تأکید کرد و خواستار هماهنگی مدیران کل صنعت، معدن و تجارت و ورزش و جوانان استان در این زمینه شد.

مظفری با اشاره به اعلام آمادگی برخی شرکت‌های خصوصی برای تشکیل کنسرسیوم ورزشی، این ظرفیت را فرصتی برای تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از تیم‌های ورزشی استان دانست.

وی همچنین از تأمین ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای احداث ورزشگاه در نیشابور از محل مولدسازی دارایی‌ها خبر داد و این اقدام را نمونه‌ای از ظرفیت‌های موجود برای تأمین منابع پروژه‌های عمرانی عنوان کرد؛ ظرفیتی که به گفته او، باید در دیگر شهرستان‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.