اعزام سفیران کریمه‌اهل‌بیت(س) به ۳۰ استان در ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ ممنوعیت موقت صدور ویزای عمره برای ۱۴ کشور تأکید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلام درباره ضرورت اخلاق‌مداری در استفاده از هوش مصنوعی همایش علمی آشنایی با اختلالات اوتیسم در دانشگاه امام رضا (ع) برگزار شد همت خادمان امام رضا(ع) در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد طرح مهد‌الرضا(ع) در ۳ قاره جهان اجرا می‌شود رونمایی از پوستر جشنواره جلوه‌های عاشقی چهارمین همایش بین‌المللی «الهیات اربعین» ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود توهین به مذاهب اسلامی سبب ایجاد شکاف در پیکره جامعه مسلمین می‌شود دنیادار باش، دنیاپرست نباش! برگزاری چهارمین اجلاس بین‌المللی نخبگان منابر شیعه | پیراهن خوانی را از اول محرم شروع می کنیم معجزه همیشه تازه | قرآن کریم به‌گفته رسول خدا (ص)، اثری است که همواره زنده است شرکت هواپیمایی هما پرواز‌های حج را از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز می‌کند کتاب «ده کیلومتر از زمین»، خاطرات خبرنگار زن از دل تکفیری‌ها، منتشر شد پیام تسلیت مدیر حوزه‌های علمیه درپی درگذشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین عالمی ۵۰ هزار مسجد در کشور، میزبان جشن‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۲ میلیون بسته متبرک نمک، برنج و نبات در دهه کرامت ۱۴۰۴ واکنش آیت‌الله حسینی‌بوشهری به حرمت‌شکنی در شام شهادت امام‌صادق(ع) بازگشت نشاط فرهنگی به مساجد با اعتبار «تقویت بنیه فرهنگی استان‌ها» | خراسان رضوی، در اولویت نخست حمایت چگونه بفهمیم خمس به ما تعلق می‌گیرد؟
سرخط خبرها

عزاداران جعفری در مشهدالرضا به سوگ نشستند

  • کد خبر: ۳۰۷۷۳
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۱
عزاداران جعفری در مشهدالرضا به سوگ نشستند
  همزمان با ۲۵ شوال و سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، صاحب مکتب جعفری، حضرت امام جعفر صادق (ع)، مشهد و سراسر دیار خورشید هشتم به سوگ نشست.

به گزارش شهرآرانیوز، شهر بهشت به همین مناسبت یکپارچه سیاه پوش شده و پرچم سیاه بر گنبد حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) به اهتزاز درآمده است، زائران و شیفتگان مکتب جعفری به زیارت حرم مطهر رضوی شتافتند تا در چنین روزی غم دل با آن حضرت بازگو نموده و خود را در غم شهادت جد بزرگوار امام هشتم (ع) شریک گردانند.

صحن‌های حرم منور حضرت امام رضا (ع) میعادگاه عاشقان مکتب جعفری و داغداران شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) است تا به پیشگاه مقدس حضرت امام رضا (ع) تسلیت عرض کنند.

حزن و اندوه شیعیان در سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) امسال فزونی بیشتری یافته، زیرا مراسم سوگواری برای آن امام همام مانند سال‌های گذشته در حرم مطهر رضوی برگزار نمی‌شود و به دلیل شیوع کرونا مومنین از زیارت روضه منوره و طواف مرقد مطهر امام هشتم (ع) محروم هستند.

در سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) سفره نیکوکاران به وسعت شهر گشوده می‌شود و مومنین به رسم پیروی از سیره جعفری به تهیدستان کمک کرده و نیازشان را تا حدی برطرف می‌کنند.

ششمین پیشوای شیعیان در هفدهم ربیع‌الاول متولد شد و در طول زندگی خود توانست نهضت علمی و فرهنگی بزرگی را شروع کند و پایه‌های علمی مکتب شیعه را محکم نماید تا جایی که از مذهب شیعه اثنی عشری با عنوان مذهب جعفری و از آن حضرت به عنوان رییس این مذهب یاد می‌شود.

نسخه‌های خطی نفیسی از صاحب مکتب جعفری در کتابخانه حرم مطهر رضوی موجود است که به مناسبت سالروز شهادت آن حضرت رونمایی شده و در معرض بازدید عموم قرار گرفته است.

۱۴۳ نسخه خطی در ارتباط با حضرت امام جعفر صادق (ع) به زبان‎های عربی و فارسی با موضوع‎های اخبار، احادیث، ادعیه، عقاید، اخلاق و کلام در کتابخانه رضوی قرار دارد که نسخه خطی کتاب "مصباح‎الشریعه و مفتاح‌الحقیقه" یکی از نفایس این مجموعه به شمار می‌رود، این نسخه ارزشمند در قرن ۱۱ هجری قمری به روی کاغذ نخودی و حنایی آهارمهره در ۶۲ برگ کتابت شده است.

"توحید مفضَّل" نسخه خطی دیگری است که در قرن ۱۱ هجری قمری به خط نسخ خوش ۱۴ سطری روی کاغذ حنایی آهارمهره در ۱۰۶ برگ کتابت شده است، همچنین "الإهلیلْجِه" که به خط نسخ ۱۵ سطری در قرن ۱۱ هجری قمری بر روی کاغذ حنایی آهارمهره در ۳۹ برگ کتابت شده، سومین نسخه خطی نفیس موجود در گنجینه رضوی است.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->