شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود

  • کد خبر: ۳۰۸۲۵۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود
رئیس هیات مدیره صنف درمانگران استان تهران با تاکید بر ضرورت جلوگیری از وجود غیرقانونی حجم زیادی از دارو‌های ترک اعتیاد به صورت پلمپ در بازار آزاد، گفت: این مساله باعث خروج مددجویان چرخه درمان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد گشتاسبی در گردهمایی درمانگران اعتیاد افزود: سهولت دسترسی به این دارو‌ها در بازار ناصر خسرو و عطاری‌ها باعث شده مددجویان این دارو‌ها را بدون اینکه وضعیتشان بررسی شود، در اختیار داشته باشند.

وی ادامه داد: درمانگران اعتیاد کشور و مراکز درمان سوء مصرف مواد طی حدود ۲ دهه فعالیت مجاهدانه در خط مقدم مبارزه با اعتیاد کشور خدمات شایانی به جامعه ارائه داده‌اند. آنها نه تنها در زمینه اعتیاد باعث کند شدن روند رو به رشد بسیاری از بیماری‌ها مانند ایدز و هپاتیت شده‌اند بلکه در تطهیر چهره جامعه و سلامت جوانان و همچنین استواری نظام خانواده نقش بسزایی را ایفا کرده‌اند.

رئیس هیات مدیره صنف درمانگران استان تهران یادآورشد: درمانگران اعتیاد همچنین همواره در اجرای منویات مقام معظم رهبری در مبارزه با اعتیاد تلاش بسزایی داشته‌اند ولی طی این مدت، مافیای دارو باعث ایجاد اختلال در ارائه این خدمات به مددجویان شده‌اند.

گشتاسبی تصریح کرد: لذا از وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌خواهیم به این مشکلات رسیدگی کنند تا گره‌ای از مشکلات این مراکز حل شود.

وی با بیان اینکه برچسب صادرات به افغانستان و پاکستان در جعبه‌ها نشانگر مافیای دارو و احاطه بر شرکت‌های دارویی است، بیان داشت: از جمله موارد دیگر بلاتکلیفی مراکز تحت درمان سازمان بهزیستی است که از چندی قبل اعلام کردند هیچگونه مسئولیتی در قبال این موارد ندارند.

به گفته رئیس هیات مدیره صنف درمانگران استان تهران، اخیرا با وجود مصوباتی که در کمیته درمان داشته‌ایم، در شهر زاهدان این دارو‌ها توسط داروخانه با نسخه هر پزشکی ارائه می‌شود لذا وزارت بهداشت به عنوان متولی این امر در قبال این موضوع باید اقدامی اساسی انجام دهد.

گشتاسبی گفت: از این رو رئیس جمهور که از بدنه اصلی نظام سلامت جامعه است باید به این موضوع ورود کند تا بستری از آرامش برای مراکز ایجاد شود.

وی اضافه کرد: ما در انجام اقدامات، از کمیته درمان و ستاد مبارزه با مواد مخدر وزارت بهداشت تبعیت می‌کنیم و این وزارتخانه هم باید به ما کمک کند و رسانه‌ها به عنوان صدا و فریادرس مردم، باید ما را در تحقق این امر یاری دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->