نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد | جاده کربلا امروز گواه سخاوت عراقی‌ها است + فیلم ایران و عراق تفاهم امنیتی مشترک امضا کردند دستور ترامپ برای تدارک سریع دیدار با پوتین گزارش تلفنی پاشینیان به پزشکیان درباره مذاکره با آذربایجان در واشنگتن جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تا زمان خروج آخرین نفر از اتباع غیرمجاز، مأموریت ما به اتمام نرسیده است | کاهش ۳۰ درصدی اجاره‌بهای منازل با اجرای طرح سامان‌دهی اتباع + فیلم وزیر علوم: روایت رسانه‌های ایران، پیروز میدان جنگ ترکیبی ۱۲روزه شد رزمایش غافلگیرانه اسرائیل؛ تمرین برای جنگ چندجبهه‌ای و آزمون اشغال‌گری دولت شورشیان جولانی بالاخره به جنایت نیروهایش واکنش نشان داد + فیلم پزشکیان ۳ قانون مصوب مجلس را به قوه‌قضائیه و وزارت دادگستری ابلاغ کرد
سرخط خبرها

پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است

  • کد خبر: ۳۰۸۲۷۰
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است
رئیس جمهور گفت: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیت و یا دسته و جناح افراد نبوده است، بلکه تلاش کردیم در قالب کمیته‌ها افرادی را انتخاب کنیم که شایستگی‌های علمی و مدیریتی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به انبوه مشکلات و مسایلی که کشور با آن مواجه است، گفت: طی این ماه‌ها سعی کرده‌ام که بسیاری از مشکلات را تا جای ممکن به مردم نگویم که نگران نشوند، اما واقعیت این است که کشور با ناترازی‌های سختی مواجه است و منابعی که در اختیار داریم محدود است. مشکلاتی را که کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند ما ایجاد نکرده‌ایم، اما به ما رسیده و باید برای رفع آنها تدبیر بیندیشیم.

پزشکیان به برخی بحران‌های دولت از ابتدای تشکیل تا کنون اشاره کرد و اظهار داشت: از همان روز اولی که من کار را آغاز کردم، پرستار‌ها اعتصاب کرده بودند، گندم‌کاران از دولت طلب خود را می‌خواستند و معلم‌ها و بازنشستگان حقوق و دستمزد دریافت نکرده بودند. از سوی دیگر به حوزه سلامت ۹۰ همت بدهی داشتیم، وزارت نیرو بابت خرید برق و آب ۱۵۰ همت بدهکار بود و علاوه بر اینها ۱۲۰۰ همت هم کسری بودجه داشتیم. اینها را نمی‌گویم که ناامید شویم، اما از روزی که آمده‌ایم بحران پشت بحران می‌آید و تحریم‌ها هم شدیدتر شده است؛ با وجود همه اینها تلاش ما بر این است که کسری‌ها را جبران کنیم و به امید خدا موفق خواهیم شد.

رئیس جمهور به انتصاب مدیرانی از اقلیت‌ها و قومیت‌های مذهبی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دولت توانستیم استاندارانی از اهل سنت و یا کرد‌ها و بلوچ‌ها انتخاب کنیم و این اقدام با کمک و موافقت مقام معظم رهبری انجام شد؛ اگر ایشان کمک نمی‌کردند، نمی‌توانستیم این اقدامات را به پیش ببریم. در رفع فیلترینگ هم که به تدریج شامل سایر سکو‌ها نیز خواهد شد، اگر همراهی و کمک روسای سایر قوا نبود نمی‌توانستیم این کار را انجام دهیم. اینها نشان می‌دهد که اگر دست به دست دهیم، می‌توان مشکلات را حل کرد، اما با دعوا هیچ کاری پیش نخواهد رفت.

پزشکیان بر اصل شایسته سالاری در دولت خود تأکید و اظهار داشت: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیت و یا دسته و جناح افراد نبوده است، بلکه تلاش کردیم در قالب کمیته‌ها افرادی را انتخاب کنیم که شایستگی‌های علمی و مدیریتی داشته باشند؛ من نیامده‌ام که قوم و خویش و دسته و جناح خود را بر سر کار بیاورم و به دنبال انتفاع مالی هم نیستم. تمام تلاش من حل مشکلات کشور و کمک به مردم است.

رئیس جمهور به پتانسیل‌های رشد کشور اشاره و تصریح کرد: هر گوشه از کشورمان پتانسیل‌های بالایی برای رشد دارد، اما اینها بالفعل نشده و باید تلاش کنیم آنها را بالفعل کنیم. ما از همکاری هر کسی که بتواند در چارچوب سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم توسعه مشکلی از دوش این مردم بردارد و خدمتی به کشور کند استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور به مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان استان گلستان اشاره و خاطرنشان کرد: برای حل این مشکلات به استانداری اختیارات لازم داده می‌شود و نمایندگان هم کمک کنند که این مشکلات حل شود. دولت در حد مقدورات منابع لازم را هم دراختیار استان قرار خواهد داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->