۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳) | بهبود شاخص کیفیت هوا تا شنبه

  • کد خبر: ۳۰۸۳۸۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳) | بهبود شاخص کیفیت هوا تا شنبه
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: با توجه به بارش‌های اندک، تا روز شنبه، شاخص کیفیت هوا کمتر از ۱۰۰ و در شرایط سالم قرار دارد.

زهرا مبشری‌نسب در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات هواشناسی، تا ظهر روز شنبه، آسمان استان ابری و در برخی ساعات همراه با بارش پراکنده باران و برف و تشکیل مه خواهد بود که طی این مدت، تشکیل مه سبب کاهش میدان دید افقی به ویژه در محور‌های کوهستانی استان می‌شود.

وی افزود: روند کاهش دما آغاز شده و تا صبح شنبه ادامه دارد و تا روز شنبه، هوای سرد در سطح استان و مشهد ماندگار است. طی امروز و فردا، در نیمه شرقی استان وزش باد شدید، همراه با رگبار باران با احتمال سیلابی‌شدن مسیل‌ها و در نواحی مستعد، رگبار برف همراه با کولاک برف رخ خواهد داد که در این زمینه، هشدار سطح نارنجی مورخ (۱۱ دی‌ماه) صادر شده است.

به گفته وی، با توجه به بارش‌های اندک، تا روز شنبه، شاخص کیفیت هوا کمتر از ۱۰۰ و در شرایط سالم قرار دارد.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۴ و ۶ درجه بوده است و امشب در سردترین ساعات به یک درجه بالای صفر و در گرم‌ترین ساعات به ۵ درجه خواهد رسید. همچنین گلمکان_چناران با منفی۵ درجه و سبزوار با ۱۲ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

مبشری‌نسب اعلام کرد: بیشترین میزان بارش از ریوش با ۵.۳ میلی‌متر گزارش شده است. همچنین سرخس و فریمان به ترتیب با میزان بارش ۳.۴ و ۲.۸ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را ثبت کرده‌اند و در ایستگاه فرودگاهی مشهد تریس (بارش نم‌نم) گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->