نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴)| ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

دردسر جدید فدراسیون بدنسازی

  • کد خبر: ۳۰۸۵۸۸
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
دردسر جدید فدراسیون بدنسازی
فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با دردسر جدیدی رو‌به‌رو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فدراسیون بدنسازی و پرورزش اندام که فعالیت‌هایش در زمینه واردات مکمل‌های ورزشی، واکس بدن (رنگ‌های مخصوص مسابقات پرورش اندام) و مواردی از این دست گاهی همراه با حاشیه و جنجال می‌شود، اخیراً در موردی عجیب متهم به قاچاق ارز از کشور شده است.

در شرایطی که مقدار مجاز خروج ارز از کشور در سال ۱۴۰۳ توسط هر مسافر خطوط هوایی ۵ هزار یورو یا معادل آن است، در تاریخ ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ فردی در حال خروج از کشور با ۱۰۰ هزار دلار آمریکا بوده که در گیت بازرسی CIP فرودگاه بین‌المللی امام خمینی این مقدار پول در یکی از چمدان‌هایش شناسایی می‌شود.

فردی که در حال خارج کردن ارز از کشور بوده، پس از بررسی موضوع توسط افسر مربوطه در دفتر افسر نگهبانی، اعلام کرده است که ارز‌ها متعلق به فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام بوده که البته این موضوع مورد قبول قرار نمی‌گیرد. 
این فرد در واکنش به خواسته پلیس فرودگاه برای ارائه مجوز لازم برای خروج ارز از کشور یک برگ نامه ممهور به مهر فدراسیون مربوطه را به پلیس فرودگاه نشان می‌دهد و خواستار همکاری می‌شود. هرچند با درخواست او موافقت نمی‌شود و اعلام شده تنها مرجع و متولی خروج ارز از کشور بانک مرکزی بوده و به همین دلیل مبلغی که همراه این مسافر بوده، ضبط شده است تا مراحل قانونی را طی کند.
پس از گزارش پلیس فرودگاه مبنی بر خروج غیر قانونی ارز از کشور به مراجع ذی‌صلاح در این زمینه پرونده‌ای در سازمان تعزیرات حکومتی تهران تشکیل می‌شود تا اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

منبع: تابناک
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->