واکنش وتیکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیات پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکا لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف تا پایان سال ۱۴۰۴، مشهد به اینترنت 5G مجهز می‌شود هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان اذعان کرد عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد نتانیاهو دوباره علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران لفاظی کرد پزشکیان: اساتید دانشگاه و دانشگاه‌ها مسئولیت حل مشکلات را بر عهده بگیرند واکنش تمسخرآمیز ترامپ به سیلی خوردن مکرون از همسرش + فیلم ادعای رسانه فرانسوی: ایران غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است رئیس دفتر مقام معظم رهبری: امام خمینی (ره) فتنه‌های بزرگی را شناسایی و مهار کردند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: تکلیف معرفی وزیر اقتصاد از سوی دولت همچنان معلوم نیست رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود پزشکیان دستور توقف فوری فروش اینترنتی دارو را صادر کرد استاندار خراسان رضوی: شهربازی پارک ملت مشهد نیاز به بازسازی کامل دارد | کوهستان پارک مشهد احیا می‌شود افشاگری نیویورک‌تایمز: ایلان ماسک مواد مخدر و روانگردان مصرف می‌کند تتلو به زندان برگشت (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نقض حقوق بشر در قلب فرانسه سید حسن خمینی: باید به تیم مذاکره‌کننده وزارت خارجه اعتماد کرد تماس تلفنی نماینده آمریکا با فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه حملات هوایی ارتش اسرائیل به سوریه یک کشته و سه مجروح در پی داشت شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد
سرخط خبرها

روسیه دوباره به تاسیسات انرژی اوکراین حمله کرد

  • کد خبر: ۳۰۸۶۶۱
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴
روسیه دوباره به تاسیسات انرژی اوکراین حمله کرد
وزارت دفاع سوریه از حمله به تاسیسات انرژی در در اوکراین که از مجتمع نظامی و صنعتی کی یف پشتیبانی می کند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، در ۲۴ ساعت گذشته از نیروی هوایی، پهپاد، موشک و توپخانه برای حمله به تاسیسات انرژی، فرودگاه‌های نظامی، نیرو‌های نظامی اوکراین در چندین مکان مختلف استفاده کرده است.

رویترز نوشت: این خبرگزاری نمی‌تواند به طور مستقل دامنه این حملات و میزان خسارات را تایید کند.

این رسانه افزود، روسیه به طور مداوم گزارش‌هایی را از این حملات منتشر می‌کند و به تازگی این حمله را به تلافی استفاده کی یف از موشک‌های تامین شده از سوی غرب برای حمله به عمق خاک روسیه اعلام کرد.

وزارت دفاع روسیه همچنین گزارش داد که نیرو‌های این کشور جنگنده سوخو ۲۷ اوکراین، ۹۷ پهپاد و ۶ موشک هیمارس را که غرب در اختیار کی یف قرار داده است، شبانه سرنگون کرده‌اند.

پیش بینی کارشناسان: ۲۰۲۵ سال بدی برای اوکراین است

در همین حال تارنمای ان بی سی نیوز به نقل از کارشناسان پیش بینی کرد که با توجه با پیشرفت روسیه در جنگ و ریاست جمهوری دونالد ترامپ، ۲۰۲۵ سال بدی برای اوکراین خواهد بود.

این رسانه آمریکایی افزود: پس از بیش از ۱۰۰۰ روز جنگ، اوکراین با کمبود نیروی انسانی مواجه است در حالی که کرملین بمباران شهر‌ها و زیرساخت‌ها را تشدید کرده و موشک ها، پهپاد‌ها و گلوله‌های توپخانه را به سمت اهداف غیرنظامی پرتاب کرده است.

این گزارش افزود، نزدیک به یک پنجم خاک اوکراین در حال حاضر در اختیار نیرو‌های روسیه است، اگرچه تلاش‌های ضدتهاجمی اوکراین نبرد را به سرزمین روسیه سوق داده است، جایی که بخش‌های وسیعی از خاک در منطقه مرزی کورسک تصرف شده است.

در حالی که این کشور با موفقیت، تعدادی از حملات هوایی را در ماه‌های اخیر دفع کرده است، الکساندر سیرسکی، فرمانده ارتش اوکراین، در برنامه پیام رسان تلگرام اذعان کرد که نیرو‌های روسی در چند ماه گذشته به طور قابل توجهی در منطقه دونتسک شرقی پیشروی کرده‌اند. منطقه پوکروفسک، یک محور دفاعی اوکراینی، می‌تواند به‌ویژه راه را برای تصرف بخش‌هایی از قلمرو مسکو هموار کند.

آن دیلی، محقق سیاسی اندیشکده شرکت رند، مستقر در کالیفرنیا، گفت: چالش بزرگ‌تر زلنسکی در حال حاضر تضمین ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین است.

از طرف دیگر، ترامپ به صراحت گفته است که از جنگ کی یف علیه نیرو‌های ولادیمیر پوتین با تمام وجود حمایت نمی‌کند.

ترامپ بسیاری از برنامه‌های خود برای پایان دادن به جنگ را فاش نکرده، اگرچه کیت کلوگ، نماینده آمریکا در اوکراین، در آوریل یک طرح صلح را به ترامپ ارائه کرد، طرحی که شامل فشار بر دو طرف از طریق قطع کمک نظامی است. کمک به اوکراین در صورت عدم موافقت با مذاکرات و گسترش محموله‌های تسلیحاتی به کی یف در صورت امتناع مسکو روی میز مذاکره قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->