به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شریفی در جلسه میز تخصصی زعفران در خصوص هدفمندکردن رقابتپذیری زعفران ایرانی، اظهار کرد: نشست هماندیشی و کمیته کارشناسی و اجرایی مسابقه ملی ارتقای کیفیت زعفران با رویکرد فرهنگسازی برای حفظ و ارتقای کیفیت زعفران ایران، تهیه نقشه و پهنهبندی کیفیت زعفران برگزار شد.
وی افزود: در حال حاضر مشکلات زنجیره تولید زعفران مسائل بازار و سیاستهای حمایتی، پایینبودن عملکرد کمی و شاخصهای کیفی زعفران، آسیبپذیری پایداری تولید فعلی (مهاجرت زعفران)، بالابودن هزینه تولید، ضایعات کمی و کیفی زعفران، فقدان فراوردههای نوین، پایینبودن ارزش افزوده و... است.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی تصریح کرد: در این جلسه، توافق حاصل شد تا دستورالعملهایی که توسط نشریه ترویجی اعلام شده، چاپ شود و بحثهای مربوط به سازه ترویجی، برای آگاهیبخشی در اختیار بهرهبردار قرار گیرد. زعفران ایران بهزودی شناسنامهدار میشود.
شریفی بیان کرد: باید از مزارع زعفران نمونهگیری انجام شود و در هر شهرستان، بهترین کیفیت محصول کشاورزان مشخص شود و معرفی کشاورزانی که از آگاهی برخوردار هستند و اصولی را رعایت میکنند، بهصورت نمادین از ۳۰ شهرستان خراسانرضوی بر اساس شاخص شروع شود و در این مورد تبلیغات و کار رسانهای انجام شود تا تجربیاتی کشف شده و باعث اصلاح مدیریت مزرعه برای کشاورزان شود.