«سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت خالی به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مشهد در مجلس: استیضاح وزیر نفت متوقف شد

  • کد خبر: ۳۰۹۲۷۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
نماینده مشهد در مجلس: استیضاح وزیر نفت متوقف شد
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح وزیر نفت را متوقف کردیم تا نتیجه بررسی‌ها در کمیسیون انرژی مشخص شود، چرا که در موضوع سوخت نیروگاهی تخلف بین دستگاهی رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر نخعی راد اظهار داشت: بعد از حضور وزیر نفت در جلسات کمیسیون‌های مختلف مجلس از جمله جلسه روز گذشته در کمیسیون انرژی، ما استیضاح وزیر نفت را متوقف کردیم.

وی افزود: از آنجا که در موضوع سوخت نیروگاهی تخلف بین دستگاهی رخ داده؛ یعنی علاوه بر وزارت نفت، به وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست و رئیس جمهور هم مربوط می‌شود، قرار شد این موضوع به صورت همه جانبه در کمیسیون انرژی بررسی شود.

نخعی‌راد خاطرنشان کرد: استیضاح وزیر نفت را متوقف کردیم تا نتیجه این بررسی در کمیسیون انرژی مشخص شود، بعد از آن، گزارش کمیسیون انرژی در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود و اگر تخلفی متوجه هر سازمان یا نهادی باشد، در صورتی که تخلف اثبات شد و درصد آن مشخص شد، این تخلف بیان شده، گزارشی از آن به قوه قضائیه ارسال می‌شود و در صورتی که نمایندگان لازم ببینند، طرح استیضاح برای وزرایی که در تخلفات احتمالی سهم داشته باشند، مطرح خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->