جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادی بیان به سبک دانشگاه کلمبیا | اخراج ۶۵ دانشجو به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین جنگنده پاکستانی-چینی برای حمله به هند به پرواز درآمد + فیلم کشته شدن ۱۱ نظامی در درگیری میان ارتش و نیرو‌های مسلح در اکوادور (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران در بغداد فاش شد: باید الجولانی دعوت شود تهران، میزبان نخست وزیر ازبکستان خواهد بود هلاکت ۷ سرکرده داعش در عراق طی ۸ ماه اخیر (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان به صورت سرزده در وزارت جهاد کشاورزی حاضر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتکاف بدون تیم فنی، برای مذاکره با ایران می‌آید واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به مسئله تغییر نام خلیج فارس پاپ جدید کاتولیک‌ها، ریاضی خوانده است! جوسپ بورل: رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است | نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تأمین می‌شود کیم جونگ اون در روز پیروزی به سفارت روسیه در پیونگ یانگ رفت تشدید درگیری‌ها میان هند و پاکستان | چین: به مدار دیپلماسی بازگردید (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ‌های وزیر اقتصاد نمایندگان را قانع کرد

  • کد خبر: ۳۰۹۵۳۴
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳
پاسخ‌های وزیر اقتصاد نمایندگان را قانع کرد
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از بررسی سوالات نمایندگان از وزیر اقتصاد و امور دارایی در این کمیسیون خبر داد و گفت: نمایندگان از پاسخ به سوالات مطرح شده به جز یک سوال قانع شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین زارعی درباره جلسه عصر امروز سه‌شنبه - ۱۸ دی ماه - کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که با حضور عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و امور دارایی برگزار شد به خبرنگاران گفت: در این نشست پاسخ به سوالات جمعی از نمایندگان از وزیر اقتصاد و امور دارایی مطرح شد و به جز یک مورد از سوالات، نمایندگان در رابطه با پاسخ به مابقی سوالات قانع شدند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دربخش دیگر این نشست افزود: طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در ادامه این نشست مورد بررسی بیشتر قرار گرفت و مقرر شد مابقی موارد طرح در جلسات بعدی رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی یکی از طرح‌هایی است که می‌تواند بر ایجاد منابع برای دولت تاثیرگذار باشد. همچنین هدف از این طرح، مبارزه با سوداگرانی است که در صدد به هم ریختگی و سوء استفاده از بازار هستند.

زارع خاطرنشان کرد: این طرح جهت عدالت مالیاتی، رونق تولید و مبارزه با سفت بازی و سوداگری پیش بینی شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->