نخست وزیر هند: آب را به سوی پاکستان می‌بندیم! محسن اسماعیلی: وزیر اقتصاد تا یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) به مجلس معرفی می‌شود سفر احتمالی ترامپ به سرزمین‌های اشغالی ترامپ: حمله به یمن متوقف می‌شود توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: به کانادا نیازی نداریم چرا ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کند؟ پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی در غزه شکار شد مرتس، صدراعظم آلمان شد رئیس قوه‌قضائیه از آیت‌الله نوری‌همدانی عیادت کرد گالانت: ایران موشک‌های ۵۰۰ تا ۹۰۰ کیلویی به اسرائیل شلیک کرده است ۴۱۰ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین تبادل شدند گفت‌و‌گو پوتین و پزشکیان درباره مذاکرات ایران و آمریکا رژیم صهیونیستی به صنعاء پایتخت یمن حمله کرد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر خارجه طالبان هفته آینده به تهران می‌آید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز همدردی جمهوری اسلامی ایران با قربانیان زمین‌لرزه در چین

  • کد خبر: ۳۰۹۵۵۳
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷
ابراز همدردی جمهوری اسلامی ایران با قربانیان زمین‌لرزه در چین
سخنگوی وزارت امور خارجه جان باختن ده‌ها نفر در زمین لرزه منطقه تبت چین را تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جان باختن ده‌ها نفر در جریان زمین‌لرزه شدید در منطقه خودمختار تبت چین را به خانواده‌های قربانیان، دولت و مردم چین تسلیت گفت و برای آسیب‌دیدگان و مصدومان حادثه آرزوی بهبودی کرد.

زلزله ۶.۸ ریشتری صبح سه‌شنبه شهرستان دینگری در جنوب غربی چین را لرزاند. این زمین لرزه در ساعت ۹:۰۵ صبح (به وقت پکن) و مرکز آن در شهرک تسوگو، شهرستان دینگری، در شهر شیگازه رخ داد. در شعاع ۲۰ کیلومتری کانون زلزله ۲۷ روستا و تقریباً ۶ هزار ۹۰۰ نفر ساکن هستند.

بر اساس این گزارش، بیش از سه هزار و ۴۰۰ امدادگر و بیش از ۳۴۰ نفر از کادر پزشکی به منطقه زلزله زده اعزام شده‌اند.

مقامات مرکزی چین حدود ۲۲ هزار وسیله امدادی از جمله چادر‌های نخی، کت‌های زمستانی، لحاف و تخت‌های تاشو همراه با مواد امدادی ویژه برای مناطق مرتفع و سرد به منطقه زلزله زده اعزام کرده‌اند.

شهرستان دینگری در دامنه شمالی هیمالیا قرار دارد و با هند و نپال همسایه است. این شهرستان با ارتفاع متوسط ۴۵۰۰ متر از سطح دریا، کمپ اصلی شمالی کوه اورست (قومولانگما) مرتفع‌ترین قله جهان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->