سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل | عبور آرام از طوفان و باران شدید رفع سریع ۱۱ مورد آب‌گرفتگی در مشهد| انسداد جدی معبر در مشهد نداشتیم
سرخط خبرها

افزایش دوره ششم شورا منوط به تصمیم‌گیری مجلس در هفته آینده

  • کد خبر: ۳۰۹۸۱۴
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
افزایش دوره ششم شورا منوط به تصمیم‌گیری مجلس در هفته آینده
رئیس شورای عالی استان‌ها تمدید شدن افزایش مدت زمان دوره ششم شورا‌ها را منوط به تصمیم‌گیری مجلس در هفته آینده یا بعد از بررسی لایحه بودجه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی‌الرضا حاجی‌‎بگلو در سی و ششمین اجلاس شورای عالی استان‌ها با اشاره به ناترازی انرژی در سطح کشور اظهار کرد: این ناترازی برگرفته از نداشتن راهکار و برنامه و فکر نکردن در گذشته بوده و موجب ناترازی امروز شده است. در مصرف انرژی رتبه یک را داریم و فرهنگ مصرف مناسبی نداریم. باید مدلمان را تغییر دهیم. دولت باید در این حوزه پرتوان‌تر و با برنامه‌ریزی عمل کند. متاسفانه از انرژی‌های پاک هیچ استفاده‌ای نمی‌بریم و انرژی خودمان را هم هدر می‌دهیم. جامعه مدیریت محلی در کشور از روزی که از ناتراژی انرژی مطلع شد، در شوراها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انرژی به شدت کاهش پیدا کرد و امیدوارم این فرهنگ مصرف درست ادامه پیدا کند.

وی در خصوص بحث انتقال پایتخت عنوان کرد: یکی، دو کشور این کار را انجام دادند، اما بعد از ۵۰،۴۰ سال هنوز گرفتار این جابه‌جایی هستند. ما می‌توانیم پایتخت اقتصادی را تغییر دهیم، اما زیبنده نیست اگر بخواهیم پایتخت را منتقل کنیم. قطعا در سواحل مکران می‌توان پایلوت اقتصادی و گردشگری را انجام داد و جامعه شورایی کشور پای کمک به دولت خواهد بود، اما پیشنهادمان این است که چنین مدلی خوب نیست. اگر دولت برنامه‌ای دارد باید در حوزه مسکن در جزایری مثل ابوموسی کار را شروع کند. نمی‌شود بگوییم ابوموسی متعلق به ایران است، اما کار را راکد نگه داریم. باید سرمایه‌گذاری کنیم، مسکن بسازیم و در این حوزه ارتقا پیدا کنیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به آلودگی هوا در سطح کشور تصریح کرد: مدل تعطیل کردن به خاطر آلودگی هوا مدل خوبی نیست. چین با آن جمعیت آلوده‌ترین کشور جهان بود، اما توانست شرایط را تغییر دهد. با تعطیل کردن به نتیجه‌ای نخواهیم رسید. باید ترافیک را کاهش دهیم و یکی از راه حل‌هایش حمل و نقل عمومی است. متاسفانه نبود اعتبارات در حوزه حمل و نقل مشکل‌ساز شده است و هیچ شهرداری نمی‌تواند مشکلات حمل و نقل و آلودگی هوا را حل کند. پس نقش دولت چه می‌شود؟ یک مدل اقتصادی باید برای این حوزه مشخص شود تا شهرداری‌ها بتوانند اقدام کنند. اگر می‌خواهند مشکل حل شود چرا اجازه بهره‌برداری از ناوگان خریداری شده یا انتقال به کشور را نمی‌دهند؟ عدم توان مدیریتی موجب شده اتوبوس‌ها یا نیایند یا در گمرک باقی بمانند.

حاجی‌بگلو در خصوص طرح افزایش دوره ششم شورا‌ها گفت: هر روز با نمایندگان مجلس و اعضای دولت در حال رایزنی و گفت‌و‌گو هستیم. کسی به دنبال افزایش دوره خودش نیست و خوشبختانه نگاه نمایندگان مجلس پس از گفت‌و‌گو با آنها تغییر کرده است. تمدید دوره ششم احتمال دارد مورد موافقت قرار گیرد، اما به هر حال تعدادی هم مخالف پیدا کرده که قابل احترام هستند. هر تصمیمی گرفته شود، به اجرا خواهد رسید.

وی در جمع خبرنگاران درباره جزییات تمدید شدن طرح افزایش مدت زمان شورا‌ها بیان کرد: تکلیف را نمایندگان مجلس مشخص خواهند کرد و هرچه آنها تصمیم بگیرند برای ما قابل احترام است، اما پیش‌بینی من باتوجه به صحبت‌هایی که با بعضی از مقامات در کشور داشتم این است که طرح تمدید شورا‌ها تا ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ قطعی است.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: دیروز این طرح به بررسی در مجلس نرسید، یا در هفته آینده یا بعد از بودجه تصمیم‌گیری خواهد شد، اما این تمدید به نتیجه نهایی خواهد رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->