حاجی بگلو: جشنواره موسیقی فجر فرصتی برای معرفی موسیقی نواحی است شهردار مشهد مقدس: حمایت از برنامه‌های مردمی برای گرامیداشت نیمه شعبان از اولویت‌های ماست ناصحی: افتتاح فاز یک خط سه مترو، محوری‌ترین پروژه عمرانی مشهد است شهردار مشهد مقدس: «گذر پیرغلامان» در اطراف حرم امام‌رضا(ع) ایجاد می‌شود اختلال در تردد خودرو‌ها به علت قطعی برق در مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: ایستگاه پایانه مسافربری مترو حدود ۱۰ روز دیگر کامل خواهد شد | مسافرگیری فاز اول خط سه در پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد: راه‌اندازی فاز اول خط سه مترو، ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد نورافشانی در ۳۱۳ نقطه از شهر مشهد و اکران تصاویر مفاخر به‌مناسبت فرارسیدن نیمه‌شعبان ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: فاز یک خط سه مترو ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ آماده بهره‌برداری می‌شود راه‌اندازی ایستگاه جدید استقبال از زائران در ورودی مشهد محدودیت‌های ترافیکی مشهد در شب نیمه شعبان و چراغ برات اعلام شد (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) شهرداری مشهد به استقبال جشن بزرگ نیمه شعبان می‌رود (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) سرویس‌دهی ویژه اتوبوسرانی مشهد به آرامستان‌ها در ایام چراغ برات شهردار مشهد: معراج شهدا کار بسیار فاخری در حوزه ایثار و شهادت خواهد بود+ویدئو جابه‌جایی بیش از ۲۰ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ تاریخ اقتصادی مشهد از سنگ‌تراشی تا شهری صنعتی | کارمان با «هرکاره» رونق گرفت معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد خبر داد: بهره‌برداری از فاز اول کمپ ورزشی الهیه مشهد تا خرداد ۱۴۰۴+ویدئو با نصب ۴ دوربین جدید ترافیکی در مشهد، نظارت پررنگ‌تر می‌شود (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) جانمایی هزار المان گل برای نوروز ۱۴۰۴ در مشهد رایگان‌شدن حمل‌و‌نقل عمومی در مشهد به‌مناسبت نیمه شعبان ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۰۵۲۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بیش از ۵۰۰ خدمت در حوزه مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود و هیچ دستگاهی این میزان از خدمت را به مردم ارائه نمی‌کند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی در نشست شورای عالی اندیشه‌ورز مدیریت شهری مشهد که صبح امروز (۲۴ دی ۱۴۰۳) با حضور جمعی از نخبگان و مدیران شهری برگزار شد، با اشاره به اینکه بیش از ۴ میلیون نفر در شهر مشهد سکونت دارند، خاطرنشان کرد: در گذشته و پیش از شکل‌‎گیری شورا‌های اسلامی شهر، مشکلات شهری به صورت حاکمیتی حل‌وفصل می‌شد؛ اما با استقرار شورا‌ها و تدبیر قوانین حاکم، اداره شهر‌ها به مدیریت شهری واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه قوانینی مانند قانون درآمد‌های پایدار شهرداری‌ها عملاً موجب سلب اختیار اداره شهر‌ها از شورا‌های اسلامی شهر‌ها شده است، خاطرنشان کرد: هرچند نیت از ابلاغ قانون این بود که حوزه شهرسازی و ساخت‌وساز‌ها مدیریت شود، شهرداری‌ها به درآمد‌های خود متکی شوند و موضوع فروش تراکم جرم‌انگاری شود، اما با نگاه اقتصاد و مدیریت شهری آسیب جبران‌ناپذیری به مدیریت شهری وارد کرد.

ناصحی در ادامه گفت: ما باید روزانه ۱۴۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشیم تا بتوانیم شهر را اداره کنیم. اما با ابلاغ قانون درآمد‌های پایدار، متوسط درآمد روزانه در حوزه شهرسازی به حدود ۷ میلیارد تومان می‌رسد.

وی افزود: البته قرار بود از محل مالیات بر ارزش افزوده، مبالغی به شهرداری‌ها اختصاص پیدا کند، اما ما از این محل، فقط ماهیانه ۴۰۰ میلیارد تومان دریافت می‌کنیم.

هرکس در مسیر خدمت به مردم گام بردارد، انقلابی است

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نیاز به اتاق فکر توانمندی داریم که از خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، به ما کمک کند تا فهم بهتری از مسائل داشته باشیم و در تصمیم‌گیری و پیداکردن راه‌حل‌ها نیز همراه ما باشد.

وی افزود: مسائل شهری مسائل سیاسی نیست. مدیران شهری در همه ادوار کار‌های ارزشمندی انجام داده‌اند. دوره خط‌کشی‌ها به پایان رسیده است.

ناصحی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه نسبت به موضوعات انقلاب، مهم‌ترین وظیفه ما امیدآفرینی است، گفت: امروز هرکس در مسیر خدمت به مردم گام بردارد، انقلابی است. هرکس تکیه بر آرمان‌های انقلاب دارد، باید در این مسیر کمک کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->