روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

حماس: به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما جامه عمل بپوشاند

  • کد خبر: ۳۱۰۰۹۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
حماس: به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما جامه عمل بپوشاند
در پی ابلاغ پیام مثبت حماس درباره آتش‌بس به تل‌آویو، سخنگوی این جنبش تاکید کرد که ما به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما برای آزادی و دستیابی به حقوق مشروع آنها در سرزمینشان جامه عمل بپوشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جهاد طه» سخنگوی جنبش حماس در این باره اظهار کرد: نتایج آنچه میانجیگران درباره توافق آتش‌بس و تبادل اسرا به آن دست یافتند، اکنون در زمین رژیم اشغالگر است و همه منتظر پاسخ آن هستند.

وی در گفت‌و‌گو با روزنامه «العربی الجدید» تاکید کرد: حماس همواره در مسائلی که سیاست قتل عام علیه ملت ما را متوقف می‌کند و به توافقی منجر می‌شود که به تجاوزات در همه ابعاد پایان می‌دهد، با مسئولیت بالا عمل می‌کند.

جهاد طه همچنین ادامه داد: ما به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما برای آزادی و دستیابی به حقوق مشروع آنها در سرزمینشان جامه عمل بپوشاند.

در همین راستا، «اسامه حمدان» از رهبران ارشد جنبش حماس با تایید اینکه مقاومت طرح‌های اشغالگران برای از بین بردن مسئله فلسطین را خنثی کرده است، تاکید کرد: تنها راه حل پایان کامل اشغالگری است.

وی گفت: جامعه بین‌المللی باید اشغالگران را تحت فشار قرار دهد تا به آنچه در مذاکرات توافق شده بود پایبند بماند. ما تا زمانی که سرزمین خود را آزاد نکنیم و کشور مستقل فلسطین را با پایتختی قدس تشکیل دهیم، به مبارزه ادامه خواهیم داد.

حمدان در ادامه تاکید کرد: اشتیاق ما برای آتش‌بس در غزه نشانه ضعف یا عقب نشینی نیست و هرگونه توافق در غزه باید شامل توقف تجاوز و خروج کامل اشغالگران از نوار غزه باشد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه گزارش کرد قطر پیام مثبت جنبش حماس را در خصوص نیتش برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس در غزه به رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده است.

تلویزیون رژیم اشغالگر گزارش داد این پیامی که قطر ابلاغ کرد درباره لیست اسامی اسرای زنده صهیونیستی و دیگر نکات مورد اختلاف میان حماس و رژیم صهیونیستی است.

براساس گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به محض دریافت این پیام مثبت از سوی حماس، با وزیر جنگ و تیم مذاکره‌کننده خود جلسه فوری تشکیل داد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع خارجی گزارش کرد رژیم صهیونیستی و حماس برای مذاکره درباره مرحله دوم آتش‌بس همزمان با اجرای مرحله اول به توافق اولیه دست یافته‌اند.

به گفته این منابع، دو طرف امکان برقراری آتش‌بس دائم برای ایجاد تداوم بین مراحل توافق را بررسی کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->