مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل | عبور آرام از طوفان و باران شدید رفع سریع ۱۱ مورد آب‌گرفتگی در مشهد| انسداد جدی معبر در مشهد نداشتیم مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد: دسترسی جدید بولوار کرامت، آماده افتتاح است آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد در پی رگبار باران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد: تا این لحظه، مشکل خاصی در اثر بارش باران گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیلی بوستان‌های وکیل‌آباد، کوهشار و رودپارک به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مشهد رتبه نخست کشور در مبارزه با جوندگان را کسب کرد دوره آموزشی مدیریت شهری مشهد در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید برگزار شد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تشدید برخورد شهرداری مشهد در انتظار متخلفان ساخت‌و‌ساز جزئیات جدید از پروژه تقاطع خیام در مشهد | پایان ترافیک میدان خیام (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان
سرخط خبرها

تعامل شهرداری مشهد و معاونت عمرانی استانداری خراسان رضوی به نفع مردم

  • کد خبر: ۳۱۰۱۴۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
تعامل شهرداری مشهد و معاونت عمرانی استانداری خراسان رضوی به نفع مردم
شهردار مشهد مقدس گفت: تمام تلاش ما این است که فاز اول خط سه به بهره‌برداری برسد و این پروژه در مراحل پیشرفت قرار دارد؛ این ۶ کیلومتر مهم‌ترین بخش قطار شهری مشهد بوده و خطوط مختلف را به یکدیگر وصل می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در دیدار با علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: تعاملات زیادی در موضوعات مختلف از جمله استقبال از بهار بین شهرداری و استانداری برقرار بوده و در ستاد خدمات سفر استان علاوه بر مسئولیت سنگین خدمات شهری، در دیگر حوزه‌ها نیز ایفای نقش می‌کنیم.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که فاز اول خط سه به بهره‌برداری برسد و این پروژه در مراحل پیشرفت قرار دارد؛ این ۶ کیلومتر مهم‌ترین بخش قطار شهری مشهد بوده و خطوط مختلف را به یکدیگر وصل می‌کند.

محمدرضا قلندر شریف تصریح کرد: قرارداد خرید بیش از ۴٠٠ دستگاه اتوبوس منعقد شده و در روز‌های آینده تعدادی از این اتوبوس‌ها به‌کارگیری خواهد شد؛ همچنین پروژه اتصال بولوار امام خمینی (ره) به نماز نیز در دست انجام بوده و پروژه‌های عمرانی متعددی در حال انجام است.

پروژه بوستان کرامت شامل ٨ باغ، از جمله پروژه‌های مهم حوزه خدمات شهری بوده که ٢٠ هکتار آن به‌زودی بهره برداری خواهد شد.

 لزوم اختصاص نیمی از ظرفیت استان به توسعه مشهد

علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی در دیدار با شهردار و معاونین شهرداری مشهد گفت: مشهد به‌عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام نیازمند توجه ویژه‌ای است و ما مسئولیت سنگینی در خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) داریم.

وی افزود: تجربه و تخصص مدیران شهری مشهد، به‌گونه‌ای است که می‌توانند به تنهایی یک استان را مدیریت کنند، اما در حال خدمت به زائران و مجاوران هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: مدیریت شهری مشهد باید به‌گونه‌ای عمل کند که مردم رفاه و آسایش بیشتری را احساس کنند؛ اختصاص نیمی از توان مادی و حمایتی استان به مشهد، مطالبه‌ای است که همواره مورد توجه رهبر معظم انقلاب و زائران این شهر بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه حمل‌ونقل عمومی با کاهش زمان سفرها، رضایت مردم افزایش می‌یابد، توسعه خطوط متروی مشهد نیازمند منابع کلان است که باید هرچه سریع‌تر تحقق یابد.

قامتی گفت: هرچقدر شهرداری در این مسیر گام بردارد، استانداری و دولت نیز از مدیریت شهری حمایت خواهند کرد؛ همچنین باید تلاش کنیم سهم مشهد از منابع ملی متناسب با ظرفیت‌های آن افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->