الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

آغاز تغییرات در هیات فوتبال خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۱۰۱۵۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
  • ۱
آغاز تغییرات در هیات فوتبال خراسان رضوی
رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی تغییرات موردنظر خودش را شروع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل موسوی رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی تغییرات خودش در بدنه این هیات را شروع کرد و در اولین گام، محمد محمدنژاد را بعنوان دبیر جدید معرفی کرد تا بدین ترتیب محسن حیدری را خانه نشین کند.

این اتفاقات در حالی رقم خورد که موسوی ظهر امروز و در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز مدعی شده بود فعلا در حال بررسی گزینه‌ها هستند.

شنیده‌ها حاکی از آن است که تغییرات دیگری هم در ادامه راه رخ خواهد داد و چند کمیته دستخوش چیدمان‌های جدید خواهند شد.

سیدخلیل موسوی در حالی دبیر خودش را برکنار کرد که در مجمع انتخاباتی هیات فوتبال بیشترین رای را با حمایت محسن حیدری بدست آورده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
0
0
من سال ۹۶ در انتخابات شورای شهر برای پدر آقا محسن با جان ودل زحمت تبلیغات کشیدم ولی آخر کار به کلی منو فراموش کردند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->