سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

پزشکیان: صندوق توسعه ملی در رفع ناترازی‌های انرژی و توسعه کشور ایفای نقش کند

  • کد خبر: ۳۱۰۳۶۲
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
پزشکیان: صندوق توسعه ملی در رفع ناترازی‌های انرژی و توسعه کشور ایفای نقش کند
هیئت امنای صندوق توسعه ملی مقرر کرد پیشنهاد ارائه شده از سوی این صندوق برای ایفای نقش در حوزه کمک به رفع ناترازی‌های انرژی و توسعه کشور، در کارگروهی ویژه مطرح و بررسی شده و راهکارهای اجرایی آن بر اساس قوانین و مقررات موجود تدوین و جهت تصویب به جلسه بعدی هیئت امنا ارائه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین جلسه هیئت امنای صندوق توسعه ملی در دولت چهاردهم پیش از ظهر امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار و علاوه بر ارائه و بررسی گزارش عملکرد صندوق و تصویب بودجه سال ۱۴۰۴، مقرر شد پیشنهاد ارائه شده برای ایفای نقش این صندوق در حوزه کمک به رفع ناترازی‌های انرژی و توسعه کشور، در کارگروهی ویژه مطرح و بررسی شده و راهکار‌های اجرایی آن بر اساس قوانین و مقررات موجود تدوین و جهت تصویب به جلسه بعدی هیئت امنا ارائه شود.

بر اساس این پیشنهاد صندوق توسعه ملی اعلام آمادگی کرده تا بر اساس شیوه خاص طراحی شده از سوی کارشناسان این صندوق، در تأمین مالی اقدامات و پروژه‌های مورد نیاز برای رفع ناترازی انرژی، در کنار بخش خصوصی مشارکت کند.

با توجه به محدودیت‌های موجود در اساسنامه صندوق توسعه ملی برای مداخله مالی مستقیم این نهاد در عرصه اقتصادی کشور، در جلسه امروز مقرر شد پیشنهاد مطرح شده، در کارگروهی ویژه با حضور همه اعضای هیئت امنا از قوای سه‌گانه مطرح و راهکار‌های اجرایی که ناقض قوانین و مقررات موجود نباشد، تهیه و ارائه شود. همچنین با توجه به محدودیت زمانی تأکید شد که راهکار‌های اجرایی مذکور نهایتا تا ۲ هفته آینده تهیه و در جلسه بعدی هیئت امنای صندوق بررسی و تصویب شود.

پزشکیان در این جلسه با اشاره به آمار‌های ارائه شده مبنی بر زیان حداقل ۱۷۵ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در ۹ ماهه ابتدایی سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده از محل ناترازی‌های انرژی، اظهار داشت: از همان آغاز رسمی فعالیت دولت چهاردهم به طور جدی به دنبال رفع ناترازی‌های انرژی هستیم، اما تا امروز از هر راهی که خواستیم اقدام کنیم، با یک مشکل دیگر مواجه شده‌ایم.

رئیس جمهور افزود: بنده به عنوان رئیس دولت باید در برابر مردم و بخش خصوصی نسبت به این مشکلات پاسخگو باشم، لذا با توجه به اینکه احداث نیروگاه‌های خورشیدی سریع‌ترین، موثرترین و به نوعی به صرفه‌ترین راهکار موجود در این زمینه است، تأکید دارم که نباید اجازه دهیم وقت ما بیش از این تلف شود و باید هر چه سریع‌تر راهکار‌های اجرایی را در این زمینه تصویب و عملیاتی کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: اینکه ما منابعی داشته باشیم، اما به دلیل عدم پیش‌بینی راهکار‌های اجرایی نتوانیم از آن برای حل مشکلات حاد کشور استفاده کنیم، منطقی نیست؛ لذا بنده اولا همه تلاش خود را خواهم کرد تا هر چه سریع‌تر بتوانیم در این زمینه راهکاری اجرایی و منطبق بر قوانین و مصالح و منافع کشور طراحی کنیم و دوما تعهد می‌دهم که همه توان خود را برای پیشگیری از هر گونه اتلاف منابع یا وقوع تخلف و فساد در هزینه‌کرد منابع مصوب برای این منظور به کار بگیرم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->