ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟
سرخط خبرها

کی شام بخوریم تا چاق نشویم؟

  • کد خبر: ۳۱۰۴۷
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۰
کی شام بخوریم تا چاق نشویم؟
تأثیر خوردن دیر هنگام شام بین افراد بسیار متفاوت است و به زمان معمول خواب آنها بستگی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا معتقد هستند که شام دیرهنگام باعث افزایش احتمال ابتلا به دیابت و چاقی می‌شود.

آن‌ها با بررسی اطلاعات به دست آمده دریافتند که با خوردن دیرهنگام شام، غلظت گلوکز در خون فرد افزایش می‌یابد و سوختن چربی ذخیره نیز کاهش می‌یابد.

تخمین زده می‌شود بیش از ۲.۱ میلیارد بزرگسال در سراسر جهان دارای اضافه وزن یا چاقی هستند که عوارض کشنده‌ای مانند دیابت و فشار خون بالا را به احتمال زیاد به همراه دارد.

جاناتان جون از دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز در ایالات متحده اظهار داشت: این مطالعه چراغ تازه‌ای را به وجود می‌آورد که چگونه خوردن یک وعده شام دیرهنگام در عملکرد گلوکز اختلال ایجاد می‌کند و میزان سوخت چربی ذخیره‌ای را کاهش می‌دهد.

اما تأثیر خوردن دیر هنگام شام بین افراد بسیار متفاوت است و به زمان معمول خواب آن‌ها بستگی دارد.

این دانشمندان می‌گویند: اگر اثرات متابولیکی که با یک وعده غذایی ذکر کردیم به طور مزمن اتفاق می‌افتد، با دیر خوردن غذا در شب‌های متوالی می‌تواند منجر به عواقبی مانند دیابت یا چاقی شود.

پژوهشگران برای انجام تحقیق خود بیست فرد سالم (۱۰ مرد و ۱۰ زن) را انتخاب کردند و تفاوت‌های متابولیسمی در دو شرایط متفاوت در خوردن شام زودهنگام و دیر هنگام با شرایط یکسان را مقایسه کردند.

نتایج نشان داد در افرادی که دیرهنگام شام خورده اند، میزان قند خون بالاتر است و مقدار سوختن چربی ذخیره‌ای بعد از شام پایین‌تر آمده است.

دکتر چنژوان گو از دانشگاه جانز هاپکینز گفت: به طور متوسط میزان اوج غلظت قند بعد از شام دیرهنگام حدود ۱۸ درصد بیشتر بود، و میزان چربی سوخته حدود ۱۰ درصد در مقایسه با خوردن یک وعده شام زودهنگام کاهش یافته است. اثراتی که در داوطلبان سالم دیده ایم ممکن است در افراد چاق یا دیابتی بیشتر دیده شود.

این دانشمندان در آخر اضافه کردند که بهترین زمان برای صرف شام بر اساس مشاهدات ساعت ۶ الی ۷ عصر است و هرچه به تاخیر بیافتد می‌تواند تاثیر بیشتری در چاق شدن فرد داشته باشد.
 
منبع: YJC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->