نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

آیا لوکیشن فیلم جدید اصغر فرهادی به دلیل آتش‌سوزی‌های لس آنجلس تغییر کرد؟

  • کد خبر: ۳۱۰۶۶۱
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
آیا لوکیشن فیلم جدید اصغر فرهادی به دلیل آتش‌سوزی‌های لس آنجلس تغییر کرد؟
اصغر فرهادی قصد دارد فیلم بعدی خود را کاملاً خارج از ایران مقابل دوربین ببرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه سینمایی «ورلد او ربل» مدعی شد، این فیلمساز برنامه‌ای برای فیلم‌برداری در سال ۲۰۲۵ در نیویورک ترتیب داده، اما هنوز جزئیاتی درباره داستان یا انتخاب بازیگران فاش نشده است.

مدت زیادی از زمانی که فرهادی اشاره کرده بود قصد دارد فیلم بعدی خود را در لس‌آنجلس بسازد نمی‌گذرد، اما اکنون گفته شده که مکان فیلم‌برداری به نیویورک تغییر کرده است. هنوز مشخص نیست آتش‌سوزی‌های وحشتناک در لس آنجلس دلیل این تغییر بوده است یا خیر. لس آنجلس آمریکا از چندروز پیش درگیر آتش‌سوزی‌هایی است که باعث تخریب هزاران خانه شده است.

این کارگردان برنده اسکار در مصاحبه‌ای در ژانویه ۲۰۲۴ با روزنامه فرانسوی لوموند، عنوان کرده بود که فعلا فیلم جدیدی در ایران نخواهد ساخت.

فرهادی پیش از این دو فیلم خود را خارج از ایران ساخته است؛ «گذشته» (فرانسه) و «همه می‌دانند» (اسپانیا). بااین‌حال، او بیشتر به دلیل ساخت درام‌های قوی و پرتنش ایرانی شناخته می‌شود. فیلم‌هایی، چون «درباره الی»، «جدایی»، «فروشنده» و «قهرمان» نام او را در فهرست کارگردانان برجسته مدرن جهان ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->