بنیان خانواده در معرض خطر جدی قرار دارد | رشد ۹برابری فوت ناشی از مصرف الکل ویدئو| توضیحات وزیر کار درباره مبلغ کالابرگ ویژه ماه رمضان (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) ریشه مشکلات درسی کودکان در دوره پیش دبستانی را بشناسید تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد تا اطلاع ثانوی لغو شد (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) کاهش بی‌سابقه یخ‌های قطبی| زنگ خطر گرمایش زمین و آینده حیات وحش جاذبه‌های ایران در سوئد به نمایش گذاشته شد آزمون شایسته‌یابی‌ تامین اجتماعی + زمان برگزاری و جزئیات معاون گردشگری: شهرداری‌ها در توسعه گردشگری نقش دارند آغاز پرواز هفتگی «هما» از مشهد به مقصد نجف از سه‌شنبه (۳۰ بهمن ۱۴۰۳) سوانح رانندگی در محور‌های خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) مسافران بندرعباس - مشهد با گزارش نقص فنی اتوبوس از تصادف جلوگیری کردند چالش‌های اجرای طرح «حراج سفر»؛ از کمبود بلیت تا افزایش سفر‌های جاده‌ای تشییع پیکر امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران در خراسان جنوبی دادستان تهران: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) سهم ۶۱ درصدی زنان در دانشگاه‌های کشور رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور: آمار مهاجرت پرستاران همچنان روندی صعودی دارد | آخرین اخبار از پرداخت حقوق افزایش‌یافته پرستاران عیدی ۳ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی توهین‌آمیز است؛ مبلغ آن را افزایش دهید جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند ۸۵۰ نوزاد نارس، در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳، از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند سیگاری‌ها به درمان بیماری‌های لثه کمتر پاسخ می‌دهند دندان‌های شیری به اندازه دندان دائمی دارای اهمیت هستند در صورت فوت زن، چه کسانی از وی ارث می‌برند؟ جزئیات شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی ثبت بیش از ۱۰۰۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور، از ابتدای امسال تاکنون (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) مسمومیت ۳۸ دانش‌آموز دختر در شاهین‌دژ به دلیل نشت گاز مونوکسیدکربن صدور حکم قصاص عاملان جنایت در شهر بیرم لارستان داوطلبان آزمون‌های سراسری مراقب کانال‌های جعلی سازمان سنجش باشند زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ اعلام شد لزوم ورود جدی وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز بیمارستان ابن‌سینای مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ بهمن ۱۴۰۳) | بارش باران تا سه‌شنبه ادامه دارد
سرخط خبرها

ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا

  • کد خبر: ۳۱۰۸۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا
استاد عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز با تاکید براینکه وزارت بهداشت باید مصرف آنتی‌بیوتیک را کنترل کند، گفت: کنترل عفونت در بیمارستان و در آموزش کادر درمان اجرا و رعایت نمی‌شود و اکثر عفونت‌های بیمارستانی مقاوم هستند و آنتی‌بیوتیک‌ها اثر ندارند. باید عفونت بیمارستانی کنترل شود. در این چند سال ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک در جهان هستند.

استاد عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها نیز متخصصان باید کمک کنند و راهکار ارائه دهند تا در مصرف رعایت شود. در دام‌ها نیز آنتی‌بیوتیک زیاد استفاده می‌شود و از طریق دام‌ها به بدن انسان وارد می‌شود.

رسول شفیعیان دبیر اجرای کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی در نخستین کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی گفت: کنترل عفونت باتوجه به بیماری‌های مختلف و نوپدید از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: حدود ۷ تا ۱۰ درصد بیماران بستری شده در کشور‌های توسعه‌یافته و ۱۰ تا ۱۵ درصد در کشور‌های درحال‌توسعه دچار عفونت‌های بیمارستانی می‌شود.

شفیعیان با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی از جمله شستن دست‌ها در جلوگیری از عفونت‌های بیمارستانی افزود: در این کنگره کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی برای بروز رسانی دانش شرکت‌کنندگان انجام می‌گیرد.

تنها نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند

معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز دراین کنگره با اشاره به اینکه نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند، گفت: در ایران با پرمصرفی در دارو‌های مسکن و آنتی‌بیوتیک و کم مصرفی در دارو‌های بیماری‌های مزمن مثل دیابت و فشار خون مواجه هستیم.

علیرضا رئیسی با اشاره به اهمیت پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی، اظهار کرد: اکنون از ویروس‌ها به‌شدت می‌ترسیم و سردمدار آن ویروس کروناست.

وی ادامه داد: در خصوص باکتری‌ها و ... اگر تلاش نکنیم آسیب می‌بینیم.

رئیسی با تأکید بر حرکت در مسیر درمان یا کیفیت بیماری‌ها و بیماران، ابراز کرد: در بیماری‌های مزمن مانند دیابت و فشارخون کم‌مصرفی دارو داریم و فرد دارو‌های خود را کم‌مصرف می‌کند.

وی یادآور شد: ۵۰ درصد بیماران دیابتی را شناسایی می‌کنیم و مصرف انسولین ما کم است، اما در خصوص مسکن و آنتی‌بیوتیک بسیار مصرف زیادی داریم و در منزل همه ما این دارو‌ها زیاد است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: در کیسه دارو‌ها در خانواده‌ها دارو‌های مزمن زیاد است، اما نشان‌دهنده کم‌مصرفی است، اما در آنتی‌بیوتیک پر مصرفی داریم.

رئیسی تصریح کرد: به‌ازای هر ۷ بیمار در ۱۰۰ نفر در کشور‌های درحال‌توسعه و در ۱۰۰ نفر ۱۵ نفر در توسعه‌یافته مبتلا به عفونت بیمارستانی می‌شوند. در آینده مرگ‌ومیر زیادی در خصوص عفونت بیمارستانی خواهیم داشت.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ابراز کرد: اکنون کم‌کم آب‌های زیر زمینی در اثر آنتی‌بیوتیک‌ها آلوده می‌شود. دو سوم کشور‌های درحال‌توسعه ۵۰ درصد بودجه سلامت خود را در بیمارستان‌ها صرف می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه پیشگیری و مهار مقاومت میکروبی وزارت بهداشت، ابراز کرد: باید نظام مراقبت را تقویت کنیم و نظام‌های الکترونیک جمع‌آوری اطلاعات بازبینی شوند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد: آموزش‌ها به عموم جامعه اهمیت زیادی دارد و باید به سواد سلامت توجه کنیم و میزان سواد سلامت جامعه عمومی و پزشکان بالا برود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->