زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا

  • کد خبر: ۳۱۰۸۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا
استاد عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز با تاکید براینکه وزارت بهداشت باید مصرف آنتی‌بیوتیک را کنترل کند، گفت: کنترل عفونت در بیمارستان و در آموزش کادر درمان اجرا و رعایت نمی‌شود و اکثر عفونت‌های بیمارستانی مقاوم هستند و آنتی‌بیوتیک‌ها اثر ندارند. باید عفونت بیمارستانی کنترل شود. در این چند سال ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک در جهان هستند.

استاد عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها نیز متخصصان باید کمک کنند و راهکار ارائه دهند تا در مصرف رعایت شود. در دام‌ها نیز آنتی‌بیوتیک زیاد استفاده می‌شود و از طریق دام‌ها به بدن انسان وارد می‌شود.

رسول شفیعیان دبیر اجرای کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی در نخستین کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی گفت: کنترل عفونت باتوجه به بیماری‌های مختلف و نوپدید از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: حدود ۷ تا ۱۰ درصد بیماران بستری شده در کشور‌های توسعه‌یافته و ۱۰ تا ۱۵ درصد در کشور‌های درحال‌توسعه دچار عفونت‌های بیمارستانی می‌شود.

شفیعیان با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی از جمله شستن دست‌ها در جلوگیری از عفونت‌های بیمارستانی افزود: در این کنگره کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی برای بروز رسانی دانش شرکت‌کنندگان انجام می‌گیرد.

تنها نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند

معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز دراین کنگره با اشاره به اینکه نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند، گفت: در ایران با پرمصرفی در دارو‌های مسکن و آنتی‌بیوتیک و کم مصرفی در دارو‌های بیماری‌های مزمن مثل دیابت و فشار خون مواجه هستیم.

علیرضا رئیسی با اشاره به اهمیت پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی، اظهار کرد: اکنون از ویروس‌ها به‌شدت می‌ترسیم و سردمدار آن ویروس کروناست.

وی ادامه داد: در خصوص باکتری‌ها و ... اگر تلاش نکنیم آسیب می‌بینیم.

رئیسی با تأکید بر حرکت در مسیر درمان یا کیفیت بیماری‌ها و بیماران، ابراز کرد: در بیماری‌های مزمن مانند دیابت و فشارخون کم‌مصرفی دارو داریم و فرد دارو‌های خود را کم‌مصرف می‌کند.

وی یادآور شد: ۵۰ درصد بیماران دیابتی را شناسایی می‌کنیم و مصرف انسولین ما کم است، اما در خصوص مسکن و آنتی‌بیوتیک بسیار مصرف زیادی داریم و در منزل همه ما این دارو‌ها زیاد است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: در کیسه دارو‌ها در خانواده‌ها دارو‌های مزمن زیاد است، اما نشان‌دهنده کم‌مصرفی است، اما در آنتی‌بیوتیک پر مصرفی داریم.

رئیسی تصریح کرد: به‌ازای هر ۷ بیمار در ۱۰۰ نفر در کشور‌های درحال‌توسعه و در ۱۰۰ نفر ۱۵ نفر در توسعه‌یافته مبتلا به عفونت بیمارستانی می‌شوند. در آینده مرگ‌ومیر زیادی در خصوص عفونت بیمارستانی خواهیم داشت.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ابراز کرد: اکنون کم‌کم آب‌های زیر زمینی در اثر آنتی‌بیوتیک‌ها آلوده می‌شود. دو سوم کشور‌های درحال‌توسعه ۵۰ درصد بودجه سلامت خود را در بیمارستان‌ها صرف می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه پیشگیری و مهار مقاومت میکروبی وزارت بهداشت، ابراز کرد: باید نظام مراقبت را تقویت کنیم و نظام‌های الکترونیک جمع‌آوری اطلاعات بازبینی شوند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد: آموزش‌ها به عموم جامعه اهمیت زیادی دارد و باید به سواد سلامت توجه کنیم و میزان سواد سلامت جامعه عمومی و پزشکان بالا برود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->