سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

توضیحات ناظر بازی نیکاپارس و ایرانجوان درباره ریخته شدن مایع پشت دروازه و جادوگری

  • کد خبر: ۳۱۰۸۸۹
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
توضیحات ناظر بازی نیکاپارس و ایرانجوان درباره ریخته شدن مایع پشت دروازه و جادوگری
ناظر تهرانی بازی نیکاپارس چالوس و ایرانجوان بوشهر نسبت به ریخته شدن مایع آب پشت دروازه تیم چالوسی واکنش نشان داد. برخی این اتفاق را ناشی از مسائل مربوط به جادوگری می‌دانند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، اتفاقاتی در جریان بازی‌های لیگ دوی فوتبال ایران رخ می‌دهد که گا‌ها بسیار حیرت انگیز است. در یکی از بازی‌های لیگ دوی فوتبال ایران یکی از بازیکنان تیم ایرانجوان بوشهر مایعی را پشت دروازه تیم نیکاپارس چالوس می‌ریزد که جنجال برانگیز می‌شود. این اتفاق بعد از آن رخ داد که یک ضربه پنالتی برای تیم نیکاپارس چالوس در لیگ دسته ٢، مربی ایرانجوان بوشهر گرفته شد و دروازه‌بان دوم تیم ایرانجوان مایعی را پشت دروازه ریخت که البته پنالتی نیکاپارس گل می‌شود و پس از درگیری دو تیم میزبان در نهایت ٣ بر ١ ایرانجوان را شکست می‌دهد.

درباره آن ااتفاقات سعید تاجیک، ناظر تهرانی آن بازی توضیحاتی به خبرنگار شهرآراء داد که جالب توجه است: قصد مصاحبه ندارم و نمی‌خواهم حاشیه‌ای ایجاد شود. من در آن لحظه که این اتفاقات رخ داد مشغول اتفاقاتی بود که بعد از اخراج حسن اشجاری رخ داد. برای همین صحنه‌ای که بازیکن تیم ایرانجوان پشت دروازه تیم رایکا رفت را ندیدم. ناظر موظف است همه مواردی که در جریان بازی مشاهده کرده را گزارش کند. مواردی هم که داور دیده باشد با استناد به اظهارات او در گزارش ناظر قرار می‌گیرد؛ بنابراین نمی‌توانیم گزارش اضافه‌ای را لحاظ کنیم.

اگر هم فیلمی از اتفاقات غیرمنتظره منتشر شود قطعا کمیته‌های مربوطه در فدراسیون فوتبال به آن رسیدگی می‌کنند.

تاجیک ادامه داد: اینکه مسائلی را به این موضوع مرتبط می‌دهند را من درجریان نیستم. ۲۰ سال است کار نظارت انجام می‌دهم و همیشه مسائلی که در جریان بازی رخ داده را گزارش کرده‌ام.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->