ویدئو| رونمایی از مستند «شوق خدمت» در مشهد مدیر جدید خانه عکاسان معارفه شد نتفلیکس انیمیشن سریالی کلش آو کلنز را می‌سازد هنرنمایی هادی حجازی‌فر در نقش ابوذر سریال «سلمان فارسی» آموزش زبان فارسی در مدارس ترکیه در حال گسترش است ورنوی، رپر مطرح فرانسوی در شب اجرای خود درگذشت وقتی فرش قرمز جشنواره کن محل جولان اینفلوئنسر‌ها می‌شود! فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی در مجموعه ورزشی آزادی نمایشگاه گروهی «باشندگان پلید»، در نگارخانه آسمان مشهد | غول‌های اساطیری در روایت هنرمندان جان گرفتند آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش دوم) مروری بر چند کتاب درباره احوال و آرای شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی | «شهید جمهور» از خلال سطور صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است
سرخط خبرها

توضیح مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره خبر لغو افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر در مشهد

  • کد خبر: ۳۱۱۰۸۸
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
توضیح مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره خبر لغو افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر در مشهد
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: برگزاری افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر نیازمند زمان کافی برای برنامه‌ریزی مناسب، تکریم هنرمندان و مهمانان است. متأسفانه با توجه به محدودیت زمانی که کمتر از یک هفته بود، امکان اجرای یک مراسم باکیفیت فراهم نشد.

حسین مسگرانی درباره خبر لغو میزبانی مشهد از افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر به شهرآرانیوز اظهار کرد: این نگاه که ایران فقط تهران نیست و استان‌ها نیز باید در رویداد‌های ملی سهیم باشند، بسیار ارزشمند است. از زمان اعلام این پیشنهاد، همه دوستان و هنرمندان تلاش کردند تا این اتفاق به بهترین شکل ممکن رخ دهد.

چالش زمان محدود برای برگزاری افتتاحیه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در مشهد

وی ضمن تشکر از نگاه ارزشمند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان رضوی که این پیشنهاد را مطرح کرده بودند، تأکید کرد: برگزاری افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر نیازمند زمان کافی برای برنامه‌ریزی مناسب، تکریم هنرمندان و مهمانان است. متأسفانه با توجه به محدودیت زمانی که کمتر از یک هفته بود، امکان اجرای یک مراسم باکیفیت فراهم نشد. این موضوع در جلسات کارشناسی با حضور مسئولان هنر‌های نمایشی استان، هنرمندان تئاتر و دبیر جشنواره فجر بررسی شد و درنهایت جمع‌بندی این بود که در شرایط فعلی، نمی‌توان مراسمی در شأن هنرمندان و مهمانان برگزار کرد.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به تجربیات مشابه در دیگر استان‌ها خاطرنشان کرد: برای مثال در استان یزد، برگزاری این رویداد حداقل دو ماه زمان نیاز داشت. اما در این مورد، زمان بسیار محدودی در اختیار ما بود که امکان برنامه‌ریزی مناسب را فراهم نمی‌کرد.

مسگرانی ادامه داد: همه هنرمندان استان از نگاه ارزشمند استاندار محترم، آقای مظفری، قدردانی کرده‌اند. این پیشنهاد نشان از توجه ویژه ایشان به هنر و هنرمندان داشت. همچنین از مسئولان وزارت فرهنگ و معاونت هنری به دلیل حمایت‌های همیشگی تشکر می‌کنیم.

وی در پایان افزود: این تصمیم به‌خاطر نگرانی از کیفیت برگزاری بود تا خدای نکرده، این رویداد مهم به شکلی برگزار نشود که شایسته هنرمندان مشهدی و خراسانی نباشد. امیدواریم در سال آینده با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، شاهد میزبانی رویداد‌های ملی و بین‌المللی در استان باشیم که در شأن ظرفیت‌های هنری این منطقه باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->