بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

انسداد دیوار مرزی شمال شرق کشور در چه مرحله‌ای قرار دارد؟

  • کد خبر: ۳۱۱۵۴۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
انسداد دیوار مرزی شمال شرق کشور در چه مرحله‌ای قرار دارد؟
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ۵۰ کیلومتر از ساخت و دیوارگذاری انسداد مرز‌های شمال شرق کشور در فاز نخست به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه بازدید از طرح انسداد دیوار مرز‌های مشترک ایران و افغانستان با اعلام این خبر اظهار کرد: ۳۰ کیلومتر دیگر انسداد دیوار مرز‌های مشترک این دو کشور در مرحله اول با تلاش و همت نیرو‌های مهندسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آماده دیوارگذاری و نصب شده است.

وی افزود: افزون بر این، ۸۰ کیلومتر از زیرساخت‌های لازم برای انجام مراحل مختلف این طرح بزرگ در این منطقه فراهم شده است. با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدواریم تا پایان سال جاری ۱۰۰ کیلومتر از این طرح به اتمام برسد و مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه انسداد دیوار مرز‌های شمال شرق یکی از طرح‌های راهبردی کشور است، عنوان کرد: اجرا و مراحل مختلف ساخت و ساز این طرح به طول ۳۰۰ کیلومتر در مرز‌های مشترک جمهوری اسلامی ایران و افغانستان در مدت زمان سه سال به طول خواهد انجامید.

حیدری بیان کرد: ساخت این طرح ملی کاملا هوشمند بوده، در آن از انواع فناوری‌های مراقبتی در مرز استفاده شده و فقط به نصب دیوار‌های بتی بسنده نشده است. ۵۰ کیلومتر از انسداد دیوار مرزی شمال شرق کشور به پایان رسید. در حال حاضر چهار گروه مهندسی نیروی زمینی ارتش و ۶ کارگاه در مناطق مختلف مشغول به فعالیت هستند و به رغم شرایط سخت آب و هوایی عملکردی ماندگار از خود در نقطه از کشور به جا گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک یکی از مهمترین دستاورد‌های طرح انسداد دیوار مرز‌های شمال شرق، ایجاد و برقراری امنیت پایداری در جای جای ایران اسلامی خواهد بود که سربازان این وطن آن را به مردم کشورمان هدیه خواهند کرد. برای انجام مطلوب قسمت‌های مختلف این طرح همه دستگاه‌های متولی، کشوری، استانی و شهرستانی پای کار هستند که جای تقدیر از این خدمتگذاران به نظام و انقلاب دارد.

عملیات انسداد نوار مرزی به صورت دیوارکشی به ارتفاع چهار متر و فنس کشی بخش بالایی آن خواهد بود.

خراسان رضوی از شمال و شمال شرق به طول تقریبی ۵۳۲ کیلومتر دارای مرز مشترک با ترکمنستان است و از شرق حدود ۳۰۲ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد. از میان ۳۴ شهرستان خراسان رضوی، هشت شهرستان قوچان، درگز، کلات، سرخس، صالح‌آباد، تربت‌جام، تایباد و خواف در نوار مرزی این استان با کشور‌های ترکمنستان و افغانستان همسایگی دارند.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و به واسطه وجود گذرگاه مرزی دوغارون در این نوار مرزی از اهمیت اقتصادی ویژه‌ای برخوردار است، مرز دوغارون با قدمت بیش از یک قرن در فاصله ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر تایباد و ۲۴۸ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->